Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 30 июля 2013, 14:07
1443
0

Майк ФРАТЕЛЛО: «Нам нужны поединки с сильными соперниками»

Баскетбольная сборная Украины продолжает подготовку к Евробаскету-2013

| Обновлено 30 июля 2013, 14:07
1443
0
Майк ФРАТЕЛЛО: «Нам нужны поединки с сильными соперниками»
Національна чоловіча збірна України в Києві продовжує підготовку до ЄвроБаскету-2013. Наразі до команди приєдналися Артур Дроздов, В’ячеслав Кравцов, Сергій Гладир і Юджин Джетер. Тож нині в таборі збірної 19 баскетболістів. Вони перебуватимуть на навчально-тренувальних зборах у Києві до 8 серпня, потім вирушать до Сербії на Міжнародний турнір за участі збірних Сербії, Словенії та Туреччини.
 
Головний тренер чоловічої національної збірної України Майк Фрателло:
«Тренувальними зборами в Южному я дуже задоволений, ми виконали багато роботи. На жаль, не всі наші гравці змогли бути разом, дехто заліковував травми, дехто був у Сполучених Штатах, у літніх таборах тих клубів, яким вони належать, вони грали у літній лізі, і тепер вже всі повернулися. Відтак у нас достатньо розширений склад, і ми намагаємося зараз його просіяти, побачити хто буде грати на ЄвроБаскеті.
 
Ми вже зіграли два товариські матчі в Словенії. У першому ми стартували добре, але потім через 5-7 хвилин дався взнаки досвід словенських гравців,які домінували протягом всієї гри. Отже, початок був не дуже хорошим для нас. Але ми грали 15 баскетболістами, кожен з гравців отримав свій шанс, хвилини дісталися всім, добре оцінювати гравців у протистоянні з сильними командами, а не зі слабкими. На другу гру проти Македонії ми дещо змінили ротацію, ми по-іншому розподілили гравців і час, зіграли значно вдаліше з кращою концентрацією, ліпше розпоряджалися м`ячем і досягли перемоги. Я задоволений цими матчами, хоча я говорю не про результат перших товариських матчів, а про те як команда змогла перелаштуватися на другу гру. Зараз ми будемо працювати над тим, щоб всі гравці, включно з тими, хто долучився згодом, були на одному рівні. У нас є 10 днів, щоб роз’яснити, навчити, вивести всіх на один рівень форми. Також ми будемо дивитися на змагальний момент, тобто на гравців, які борються за одну позицію, хто зможе довести, що він гравець старту, хто зможе поборотися за те, щоб виходити з лави. Це ми маємо з’ясувати до виїзду, щодо самого турніру, то це має бути дуже хороше випробування, нам не потрібні легкі матчі, потрібні поєдинки з сильними суперниками, тими, хто дозволить нам бути сильнішими».



ФБУ

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Оклахома – Даллас. Анонс полуфинала Западной конференции
Баскетбол | 07 мая 2024, 20:22 1
Оклахома – Даллас. Анонс полуфинала Западной конференции

Первый номер посева против команды словенского «волшебника»

Воин завоевал трофей. Определен чемпион мира 2024 по снукеру
Снукер | 07 мая 2024, 06:23 2
Воин завоевал трофей. Определен чемпион мира 2024 по снукеру

Англичанин Кайрен Уилсон в финале со счетом 18:14 обыграл Джека Джонса

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.