Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1060
0

Тарас Вонярха - головний тренер "Урагана"

Екс-наставник "Енергії" очолив івано-франківську команду

Тарас Вонярха - головний тренер "Урагана"

Після розгромного фіаско від "Єнакієвця" з рахунком 0:7, що стало найбільшою поразкою в історії "Урагану", одразу по приїзду команди до Івано-Франківська відбулися загальні збори за участю керівництва клубу, на яких було вирішено розірвати діючі контракти з тренерським штабом.

Починаючи з 19 грудня головним тренером "Урагану" призначено Тараса Вонярху, котрий минулого сезону привів львівську "Енергію" до першого серйозного успіху. Під його орудою "енергетики" стали срібними призерами чемпіонату України та у фіналі національного Кубка лише у серії післяматчевих пенальті поступилися його чинному володарю - донецькому "Шахтарю".

Враховуючи чималі заслуги Юрія Костишина та Сергія Ожегова у становленні івано-франківського клуба, їм обом було запропоновано залишитись у структурі НФК "Ураган". Костишин, який стояв біля керма команди з листопада 2002 року, відтепер очолюватиме друголіговий фарм-клуб "Ураган-ІФКФВ" та керуватиме дитячо-юнацькою секцією. Сергію Ожегову, з приходом котрого влітку 2003 року більшість фахівців і пов'язують подальші успіхи івано-франківської команди, було запропоновано посаду тренера-селекціонера.

На зустрічі з командою президент "Урагану" Олександр Бубен зазначив, що реорганізація в структурі клубу в жодному разі не повинна вплинути на поставлені завдання напередодні сезону.
- Попереду - п'ятнична гра з "Київ-Уніспортом" та ціле друге коло чемпіонату. Нічого не втрачено, - вважає Бубен.

При цьому він наголосив, що "насамперед тренер відповідає за результат, однак частина відповідальності лежить на гравцях", побажавши їм якнайшвидше знайти взаємопорозуміння з новим наставником.

www.uragan.if.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.