Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 июля 2013, 18:35
4566
10

Отец Безуса: «Блохин переживает за Рому»

Анатолий Безус верит, что его сын в ближайшее время выйдет на поле в составе «Динамо»

| Обновлено 25 июля 2013, 18:35
4566
10
Отец Безуса: «Блохин переживает за Рому»
Роман Безус

Батько футболіста київського «Динамо» Романа Безуса Анатолій Григорович прокоментував відсутність сина на полі в стартових матчах чемпіонату. Поки Безус-старший не бачить причин драматизувати ситуацію.

- Дійсно, Роман ще не зіграв жодної хвилини у двох матчах чемпіонату України й з цього приводу дуже переживає. Однак ми з сином далекі від паніки й поспішних висновків. Причина в тому, що він не виходить на поле – лише в Ромі.

Я, як його перший тренер, намагаюся розібратися в ситуації професійно. Бачу, що синові не вистачає свіжості при зародженні атак. Немає свіжості – немає імпровізації на полі. Рома дуже відповідальний хлопець. Інколи це йому заважає. Боязнь помилитися сковує зайвий раз.

У «Ворсклі» Миколи Павлова Роман міг узяти паузу в грі й перепочити. У київському «Динамо» інший рівень й інші вимоги. Син – вибуховий футболіст. На «свіжих ногах» може різко відібрати м'яч, або обіграти кількох гравців, як це було в грі з Чорногорією. Тому Роману треба знайти розумний баланс між грою у захисті й нападі. Тоді все налагодиться.

- Чи не маєте образу на Олега Блохіна?
- Абсолютно ніяких. На відміну від деяких фахівців, повністю підтримую Олега Володимировича. Йому треба дати час проявити себе. У Романа повне взаєморозуміння з тренером. Сам Блохін теж дуже переживає за Рому. Втім на останніх тренуваннях у сина спостерігається прогрес. Роман сам це відчуває. Тому я не драматизую нинішню ситуацію. Думаю, що вже в найближчих іграх він обов'язково з'явиться на полі.

- Але ж куплений за 12 мільйонів євро марокканець Юнес Беланда теж не демонструє видатної гри, хоча виходить у стартовому складі?
- Мені ця ситуація знайома. Я сам працюю дитячим тренером і маю безліч зауважень з боку батьків, які вважають, що їхніх дітей не ставлю навмисне. Такого не може бути в принципі. Тренер не ворог собі. Він ставить найсильніших. Тим більше, такий амбіційний, яким є Блохін. Рома повинен заграти так, щоб ні в кого не виникало сумнівів, що він заслужив право вийти у стартовому складі.

Додамо, що Роман Безус підписав контракт з київським «Динамо» 3 січня 2013. Термін угоди розрахований на п'ять років.

Юрій СТРИГУН, Gazeta.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sergmarrr24586marrr
Пора открывать страничку ОТЦЫ И ДЕТИ - постоянно то отец Коноплянки что-то сказал, то отец Безуса. У Отцов Имена есть? Еще писали б статьи сосед по парковке сказал....
jyrij999
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
jimmi1986
Аруна - Беланда - Безус! Кранчар и Гармаш - травмы.
Так, что у Безуса будет время, проявит себя - отлично, не проявит - значит слабоват для Динамо
jimmi1986
Спорт.уа навысоте!!!
Заголовок на рус, а статья на укр!
BekXan
Молодой ты наш салага ,Выйми голову из задницы,подключи ум,а потом садись за клавиатуру троллинг хренов.Деградация у тебя ума сынок.Научись что то говорить или думать тогда пиши.А не хлопай челюстю да ручки на клавиатуре роспускать.
olezi4ek
BekXan- сынишка это толстоватый Троллинг, так что учись пока молодой.
Shakhtar The Best Fan
Отец Безуса вас видимо жестоко наеб , честно в основе Динамо , со всеми его покупками впритык не вижу Безуса , макимум на 10 минут во 2 тайме. Ему бы сейчас перейти в середня и постоянно играть.
BekXan
Ты хоть текст читаешь или сразу тупость в коментариях?
olezi4ek
Ведать фанат ,раз за Римскую Рому переживает!