Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
1524
0

Завдання - потрапити у вищу лігу

Президент команди "Кардинал" (Львів) Володимир Валявка про справи в клубі

Завдання - потрапити у вищу лігу

– Команда на старті чемпіонату провела вже 5 поєдинків і посідає не дуже втішне 8 місце у турнірній таблиці із 5-ма очками в активі...
– Як президент клубу, я результатами не задоволений. У деяких матчах ми повинні були вигравати. Як, наприклад, у домашній грі проти „Іллічівця” і виїзній проти київської „Планети”. Найбільше мене бентежить останній поєдинок проти київського „НУХТ”, у якому ми просто були зобов’язані перемагати суперника, але після непогано проведеної першої половини гри, ми просто провалили другий тайм. Це був найгірший тайм із всіх п’яти проведених матчів. У зв’язку з цим ми не набрали бажаної кількості очок. Але будемо продовжувати працювати. У першому колі нам залишилось зіграти ще чотири поєдинки. Після них будуть підведені підсумки першої половини сезону. І якщо команда не виправиться, то я буду змушений прийняти кардинальні міри.

– Відомо, що перед сезоном „Кардинал” підписав контракт із „Енергією”...
– Ми самостійна команда. „Енергія” попросила нас, щоб їхні гравці могли тренуватись із командою і набувати ігрової практики у першій лізі. Але, деякі гравці не вписуються у нашу ігрову концепцію, тому головний тренер, не бачив за доцільне їх випускати на майданчик.
  
– Перед сезоном у команди появились кілька новачків. Як вписались у гру Тарас Євуш і Назар Сергієнко?
– Помаленьку вони притираються до колективу. У порівнянні із перед сезонною підготовкою Євуш і Сергієнко дещо прибавили у грі. Зайвими вони не будуть.

– Які завдання у команди на сезон?
– Перед сезоном, було поставлене завдання підвищитись у класі і потрапити у вищу лігу. На сьогоднішній день ми втратили багато очок. Але, я вважаю, що нам до снаги надолужити втрачене, потрапити у трійку лідерів за результатами регулярного чемпіонату і зіграти у фінальній пульці.

Володимир Крупчук, спеціально для  www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.