Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1699
0

Енергія - Універ-Автомар - 3:5

Поразка, якої ніхто не чекав

„Енергія” розпочала матч у спокійному темпі. Перший небезпечний удар по воротах сумчан завдав Вацяк, але він не влучив у дальній кут воріт. Перший „дзвіночок” для „енергетиків” прозвучав на 5 хвилині, коли Кардаш ледь дістав м’яч після удару Гончарова. Через дві хвилини відкрити рахунок міг Брунько: він обіграв двох гравців „Універ-Автомару”, але не зміг пробити. На 11 хвилині захисник сумчан віддав м’яч на воротаря, а цього робити не можна було і суддя призначив вільний удар. Після якого пробивав Бондар, але влучив у захисника.

А перше порушення правил „Енергії” призвело до пропущеного гола. Кардаш у штрафному майданчику підштовхнув одного із найактивніших гравців „Універу” Гончарова і арбітри призначили пенальті, який чітко реалізував сам постраждалий. Відразу львів’яни могли відігратись, але Бондар не влучив у ворота після розіграшу кутового. А через дві хвилини сумчани забили другий гол. Колесник ударом з 9 метрів відправив м’яч у сітку.

Гості не довго були попереду. Спочатку Бондар після діагональної передачі Ткаченка сходу відправив м’яч у ворота. А через 26 секунд Вацяк ударом здалеку вдруге заставив капітулювати воротаря „Автомару”. Ще за 23 секунди господарі могли вийти вперед, але після удару Легчанова сумчан підстрахувала перекладина. Склалось враження, що „Енергія” просто грається із суперником і заб’є гол тоді, коли їй потрібно.

Але не так сталось, як гадалось. У другій половині гри „енергетики” створили кілька десятків моментів, але м’яч вперто не хотів залітати у сітку воріт. На 23 хвилині після удару Піддубного м’яч із пустих воріт вибив захисник. Через хвилину Легчанов віддав передачу на лівий фланг на Вацяка, той пробивав, відразу добивав Паршиков, але вдруге воротаря підстрахував захисник. Через кілька секунд Брунько струсонув штангу.

І тут спрацювало загальновідоме правило, не забиваєш ти забивають тобі. Пєсоцький після передачі Карацюби знову вивів свою команду уперед. Програш у цьому матчі у плани „енергетиків” не входив. І вони продовжували атакувати, але після чергової контратаки гостей пропустили ще один гол. Кардаш далеко вийшов із воріт і вибив м’яч, але точно на ногу Лебідю, який зі своєї частини поля вцілив у порожні ворота.

На такий ляп воротаря відразу відреагував тренер „Енергії” і замінив Кардаша на Кіркіжа. Львів’яни продовжували атакувати. Піддубний пробивав через себе, але врятував воротар, через хвилину Луців поцілив в штангу, після чого у штрафному майданчику почалась метушня і м’яч влучив у руку захисника. Шестиметровий штрафний удар чітко реалізував Легчанов.

До кінця поєдинку залишалось 13 хвилин і господарі мали безліч можливостей щоб виграти цей поєдинок. Але фортуна цього дня відвернулась від „енергетиків”. Ткаченко обіграв двох захисників і воротаря, але змістився в кут майданчика і не зміг пробити. Через хвилину після удару Легчанова м’яч зрикошетив від захисника і влучив в стійку воріт. Згодом Піддубний підхопив м’яч обіграв захисника, вийшов сам на сам із воротарем, але пробив мимо. Вацяк пробив в штангу.

На 38 хвилині львів’яни беруть тайм-аут, після якого Вацяк виходить, як п’ятий польовий гравець. Але це господарям не допомогло. Вони почали помилятись у поперечних передачах. І одна з таких помилок привела до ще одного пропущеного м’яча.

У підсумку „Енергія” зазнала першої поразки у чемпіонаті, але завдяки перемозі у Києві „Інтеркасу” над „Шахтарем”, „енергетики” зберегли за собою перше місце турнірної таблиці.

„Енергія”: Кардаш (Кіркіж, 26) – Брунько, Паршиков, Легчанов, Вацяк – Федюк, Піддубний, Якунін, Ткаченко – Луців, Бондар.
„Універ-Автомар”: Хавренко – Лебідь, Колесник, Пунько, Петраков – Карацюба, Пєсоцький, Гончаров, Хабовець.

Судді: Дараган, Гора (обидва - Київ).
 
Голи: Бондар (19), Вацяк (19), Легчанов (27, з пен.) – Гончаров (15, з пен), Колесник (17), Пєсоцький (24), Лебідь (25, 40).

Попередження: Брунько (25) – Гончаров (16).

Володимир Крупчук зі Львова спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 7
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти дальше. Мы сосредоточимся на АПЛ»
Футбол | 19 апреля 2024, 01:41 2
КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти дальше. Мы сосредоточимся на АПЛ»

Главный тренер «Ливерпуля» подвел итоги 1/4 финала ЛЕ для своего клуба

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.