Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 июля 2013, 11:57
1761
0

Денис БОЙКО: «Никаких конфликтов с фанами Днепра у меня нет»

Голкипер днепропетровской команды поделился впечатлениями от пребывания в стане «Днепра»

| Обновлено 23 июля 2013, 11:57
1761
0

Під час першого офіційного матчу «Дніпра» цього сезону виник інцидент, пов’язаний з двома новачками команди Денисом Бойком і Сергієм Політилом. Тоді фанати висловили своє небажання бачити цих виконавців у футболках улюбленого клубу, мотивуючи це неналежною поведінкою цих футболістів у минулому. Наставник дніпрян Хуанде Рамос став на захист гравців і заявив, що вкрай задоволений таким поповненням. Наразі, за твердженням воротаря Бойка, цей конфлікт удалося вирішити.

- «Дніпро» з перших турів демонструє переконливу гру, тож, на відміну від своїх конкурентів за лідерські позиції, з легкістю здобуває очка. Денисе, що є запорукою цього, можливо, плідні міжсезонні збори?
- Не думаю, що це винятково результат плідних зборів. Певен, що не тільки «Дніпро» провів хороші передсезонні збори, а всі команди прем’єр-ліги це зробили. Як на мене, це залежить од самої гри футболістів. Готуються в принципі всі однаково, працюють, набирають фізичну форму, закладають певну базу на чемпіо­нат… Повторююся, як на мене, всі команди підготовлені більш-менш однаково, там десь плюс-мінус… А результат залежить од мислення, самовіддачі футболістів і так далі.

- Ваша команда за два тури забила 5 м’ячів і не пропустила жодного. Чи можна вважати це серйозною заявкою на успішний сезон?
- «Дніпро» кожного сезону ставить високу мету й прагне виступити якнайкраще. А зараз пройшло лише два тури, тож, думаю, немає сенсу робити якісь поспішні висновки. Усе буде видно ближче до старту другого кола, аж навесні, а то й взагалі наприкінці чемпіо­нату. А зараз про це говорити марно.

- Що скажете про маріупольський «Іллічівець»? Як команда проявила себе в матчі з «Дніпром»?
- Кожна команда, яка бере участь у прем’єр-лізі, - високого рівня, тож кожен колектив достойно виступає й викликає цим до себе повагу. Підопічні Павлова добре себе проявили, показали хорошу гру.

- Ваш одноклубник Євген Селезньов забив у п’ятницю свій сотий м’яч у кар’єрі. Як його привітали, можливо, влаштували якийсь сюрприз?
- Та ні, гравці та тренерський штаб просто привітали, підтримали Євгена, побажали йому подальших звершень тощо. Усе обійшлося без сюрпризів чи подарунків. Просто словесно привітали з таким вагомим досягненням.

- У першому турі чемпіонату, в матчі проти столичного «Арсеналу», фанати дніпропетровців виставили на трибунах образливий банер на вашу адресу. Чи вже владнали ситуацію з уболівальниками «Дніпра»?
- Так, зараз усе нормально. У мене була зустріч із уболівальниками. Ми порозумілися: все спокійно обговорили, розібрали всі ті моменти, відтак зробили правильний висновок. Тому наразі між мною та фанатським сектором немає абсолютно жодних конфліктів чи протиріч.

Віталій КРИЖЕВСЬКИЙ, «Український футбол»

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 12
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей
Футбол | 18 апреля 2024, 17:31 160
Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей

Команда Пушича умудрилась пропустить при преимуществе по количеству игроков, но вовремя спохватилась

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.