Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 июля 2013, 20:56
6354
13

Карпаты нашли замену Виктору Вацко

Алексей Боровиков стал новым вице-президентом львовского клуба

| Обновлено 22 июля 2013, 20:56
6354
13
Карпаты нашли замену Виктору Вацко

Сьогодні, 22 липня 2013 року на посаду віце-президента ФК «Карпати» було призначено Олексія Боровикова.

Олексій Костянтинович насамперед зосередить свої зусилля на вдосконаленні системності роботи клубу, його стратегічному та соціально-економічному розвитку.

«Я займатимуся стратегічним розвитком клубу. Не в останню чергу йдеться про його відкритість. Очевидно, що дії керівництва мають були спрямовані на те, щоб команда тішила своїх уболівальників і показувала кращі результати. Я пропоную відкрити двері, дати нашим уболівальникам більше інформації для розуміння того, які процеси відбуваються у клубі. У перші години свого призначення на цю посаду я спілкувався з хлопцями з ГО «Завжди вірні». Ми відразу знайшли порозуміння у питанні відкритості. До того ж побували на зустрічі з губернатором нашої області, підняли питання про те, що клуб має фінансуватися не лише приватними структурами, що має бути і підтримка місцевої влади» – розповідає віце-президент «зелено-білих».

«Можу сказати, що Віктор Вікторович Шемчук продемонстрував дуже лояльну та конструктивну позицію. Від нього надійшла пропозиція передати зруйновану базу «Сокіл» для створення Національної академії футболу під егідою ФК «Карпати» за підтримки держави, центру розвитку дитячо-юнацького футболу регіону. Як ви знаєте, ФФУ ініціювала створення такої Академії у Західній Україні, а інвестори «Карпат» готові виділити кошти на спорудження такого центру».

«Окрім того, у рамках цієї ж наради, до речі, ініційованої ще місяць тому ГО «Завжди Вірні», у мене відбулася розмова з новопризначеним директором стадіону «Арена Львів». Як ви знаєте, «Карпати» не могли дозволити собі переїзд на новий стадіон через непомірно високі витрати – 20 мільйонів гривень на рік. Новий директор запевнив мене, що перерахує витрати, пов’язані з експлуатацією стадіону і попередньо сказав, що актуальна сума може бути удвічі меншою. Таким чином ми з оптимізмом та довірою до влади очікуємо на протокол офіційної наради та готові до подальших спільних кроків» – підсумував Олексій Боровиков.

ДОВІДКА

Боровиков Олексій Костянтинович

Народився в Сімферополі. Кандидат в майстри спорту з шахів. В 1982 році закінчив вище військове авіаційне училище в Єйську (Краснодарський край). Працював в Ялтинській міській раді: депутат, голова комісії, заступник голови виконкому з питань економіки та фінансів. Закінчив Таврійський університет в Сімферополі, Академію державної служби при президентові України, Університет Північного Лондона (Англія). До 2003 р. – заступник голови ДСОІ м. Київ (обслуговування дипломатичного корпусу). Володіє англійською, французькою, іспанською мовами.

Брав активну участь у відродженні ФК «Арсенал» (Київ). Має досвід співпраці з національними федераціями футболу, організації роботи та управління клубами з Бразилії, Чехії, Словаччини, Швейцарії.

У 2008 році висувався футбольним клубом «Карпати» на посаду президента Прем`єр-ліги України.

В останні роки з сім’єю мешкає в Іспанії. Дружина – призерка Олімпійських ігор в Атланті, чемпіонка світу з художньої гімнастики Олена Вітриченко. Батько чотирьох дітей.

ФК Карпаты

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Fletch_64
... Мда... Я б сам стал мужем Витриченко!..)) Она мне всегда нравилась..
OGM0990
А год рождения тщательно скрывают??)
dmitrij77
Дело не в ПР.Губера вроде презер назначет?Если тудой деньги пойдут,то не удивлюсь рекламе гаранта на матчах КАРПАТ) Муж такой девушки!Чуден белый свет.
alyoshenka7
не знает украинский - вышвырнем из Карпат
thebestfarmer
поліглот-української мабуть не знає?
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olegm555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alyoshenka7
поехал совсем? где написано, что он из ПР?
Wooder
больше поразило то что он муж Витриченко, єто какая у них разница в возрасте лет 18?
Bandera.Lev
ПАКРАЩУВАЧІ всюди ПХАЮТЬ своїх!!! У ЛЬВОВІ вже один раз ПРОБУВАЛИ, Цей номер не ПРОЙДЕ!!!
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил