Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5151
10

Сергей НАГОРНЯК: «Пидкивка может стать новым Шовковским»

Украинские специалисты поделилсь впечатлениями о матче «Металлург» Донецк – «Карпаты»

Сергей НАГОРНЯК: «Пидкивка может стать новым Шовковским»
Сергей Нагорняк

Нічия «Карпат» в Донецьку, у матчі проти «Металурга» викликала чимало дискусій в середовищі футбольних експертів. Так, екс-нападник «Карпат» Іван Гецко поділився своїми думками щодо поєдинку другого туру Прем’єр-ліги в коментарі «Спорт-Експресу».

«На мій погляд, гра вдалася. Причому як для однієї, так і для іншої команди. Хоча, зізнаюся, від донецького «Металурга» я очікував чогось більшого. Щодо «Карпат», то гості виглядали цілком достойно. Звичайно, видно, що новий колектив наразі знаходиться на шляху свого становлення, але футбол у виконанні львів'ян залишив приємне враження.

Думаю, поки ще рано робити якісь висновки. Щоб говорити про зміни в грі з приходом Олександра Севідова, потрібен час. Втім, якщо «Карпати» продовжать обраний напрям, команда нарешті вийде з тієї чорної смуги, в якій перебуває останні кілька років. Непоганий футбол показав і «Металург», але, поклавши руку на серце, можна сказати, що «Карпати» цілком могли перемогти в гостях, їм це було під силу – на відміну від останнього поєдинку суперників у Донецьку, господарі не мали переваги. Гра була рівною і закінчилася, на мій погляд, цілком закономірним рахунком» – підсумував Іван ГЕЦКО.

Програма «ПроФутбол» також виділила час на аналіз донецького поєдинку:

«Не хочу перехвалити Романа Підківку, але він молодець. Як на 18 років, витягував такі мертві м’ячі... Взагалі він дуже здорово зіграв. Бажаю, щоб він продовжував в такому дусі. Може це буде новий Шовковський. Все ж я думаю, що «Карпатам» на виїзді буде непросто, бо в команді багато молоді. Хоча, зараз повернулися більш досвідчені виконавці. Та й гра «Карпат» змінилася, порівняно з першим матчем. Гравці вперед йшли. Взагалі, другий тайм був дуже хороший, для обох команд» – сказав експерт програми, відомий у недалекому минулому футболіст Сергій НАГОРНЯК.

«Поки що Підківці щастить. Але молоді воротарі мають пропустити свої м’ячі. Щодо самої гри, то «Металургу» довелося непросто, адже в «Карпат» бажання було божевільне» – додав колишній головний тренер «Карпат» Олександр ІЩЕНКО.

Кілька схвальних слів на адресу молодого воротаря «зелено-білих» сказав і заслужений голкіпер «Карпат» Габор ВАЙДА. «Дуже важливо, щоб Роман Підківка не розслаблявся. Так, у Донецьку він непогано відіграв, трохи непевно діяв на виході, але кілька разів врятував команду. Як на мене, то відбити підкрученого м’яча у другому таймі було складніше, аніж зреагувати на удар впритул у першому. Але щоб стати класним гравцем, молодому воротареві рано чи пізно треба пропустити «свої» голи. Тоді він отримає досвід» – розповів Інформаційному центру Габор Іванович.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Fletch_64
"забавним" прізвищє стає, коли його промовля Сєвідов!
Таке доволі поширене прізвище у нього...- "Подковка"!!!
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
pyatixstek
Пошла реклама.
depositor
ех журналюги, повитягують уривки цитат і запускають сенсації. пора б вже якимись кольорами виділяти важливість новин і їх авторів
depositor
ех журналюги, повитягують уривки цитат і запускають сенсації. пора б вже якимись кольорами виділяти важливість новин і їх авторів
marians
Талановитий малий з воротарським характером, але тут явно статья щоб нахвалити його, а раптом поможе продали його
Taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Scouter7
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил