Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 июля 2013, 07:28
1087
1

Эрик БИКФАЛВИ: «Нужно доводить все до автоматизма»

Полузащитник «Волыни» поделился впечатлениями от гола в ворота «Таврии»

| Обновлено 22 июля 2013, 07:28
1087
1
Эрик БИКФАЛВИ: «Нужно доводить все до автоматизма»

Півзахисник «Волині» торік став одним з кращих бомбардирів команди, забивши п’ят голів. Вже у другому турі нового чемпіонату Ерік відзначився першим голом, який став і переможним для його команди. Клубна прес-служба запитала в Бікфалві про його враження про матч.

- У кожній грі в українському чемпіонаті треба грати до кінця, бо кожне очко дуже важливе. – розповідає Бікфалві. -  Я радий, що ми взяли три очки сьогодні. Так, я забив гол, але не це важливе, передусім слід відзначити перемогу – таку довгоочікувану для нашої команди.

- Так, але твій гол видався дуже ефектним…
- Дякую. Пішла подача різка з правого флангу, Шумі продовжив і я опинився на м’ячі між захисниками. Довго не думав, у який спосіб пробивати. Вважаю, що в тій позиції це було найкращим рішенням, адже якби почав зупиняти м’яча, то захисники могли б заблокувати. Не варто зайве згадувати про гол, три очки – ось що головне.

- Що скажеш про свої фізичні кондиції, адже було видно, що і ти, і багато гравців «Волині» втомилися...
- Важкими були останні п’ять хвилин матчу, але я думаю, що справа не стільки у фізичних кондиціях. Просто ми вигравали 1:0 і підсвідомо вирішили відійти назад, втримували рахунок. На майбутнє це був хорошим уроком для нас.

- Ви вперше виграли в Луцьку після довгої перерви…
- О, так… Дуже перепрошую за це в наших вболівальників. Але ось новий сезон почався, ми непогано стартували: очко в Києві, три бали в Луцьку. Завдання єдине – перемога в кожній грі.

- Як відчуваєш: чи потрібне кадрове підсилення «Волині» надалі?
- Ми вже маємо чимало новачків в команді, у нас змінився тренер. Принаймні для мене Кварцяний - новий наставник. Тепер ми зігруємося потрохи по-новому, треба просто доводити все до автоматизму. Не дуже реально грати десять матчів і в усіх десяти виграти, у нас молода команда, але до цього слід прагнути.

- Віталій Кварцяний має якісь особливі вимоги до тебе?
- Ні, нічого екстраординарного немає. Завдання єдине – віддавати 120% на тренуваннях та у грі. 

ФК Волинь

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
blanko78
классный игрочела, низря металл им интересуется. дмуаю по зиме вальнут они его за хорошие бабки. кварц красава, ето не физкультурники из кыева