Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
850
0

Юрий ПАНЬКИВ: «Недооценки не было!»

Голкипер донецкого «Металлурга» - о матче против «Карпат» (1:1)

У стартовому турі Юрія Паньківа визнали чи не найкращим кіпером старту чемпіонату, навіть попри те, що його «Металург» програв у Харкові. Не повинно бути претензій у тренерів до воротаря і в матчі проти «Карпат» – у його активі кілька самовідданих виходів та загалом впевнена гра. Проте і ворота втримати на замку йому не вдалося...

«Гра була дуже бойова. Ми налаштовувалися на перемогу. «Карпати» виглядали дуже непогано, а саме про це нас попереджали тренери на теорії. Воно говорили, що львівська команда підсилилася кваліфікованими виконавцями, що їй вдалося укріпити вразливі позиції. Ще й погода втрутилася... Вийшла нічийна гра, значить так і мало бути. Хоча ми атакували до останнього» – каже Юрій Паньків.

«Недооцінка? Ні, її точно не було. Нам треба були очки, ми ж програли в Харкові. Тому ми дуже хотіли виграти, хоч знали, що легко точно не буде. Ми знали про сильні сторони «Карпат», можливості гравців. Щось, очевидно, пішло не так, але я думаю, що у тренерів не повинно бути претензій до гравців щодо самовіддачі» – підсумував вихованець львівського футболу.

ФК Карпаты

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.