Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
990
1

Евгений ЯРОВЕНКО: Всегда сложно проходят игры с Кировоградом

Главный тренер «Нефтяника» поделился своими впечатлениями от победы над «Звездой» (4:0)

- Хочу поздоровити усіх уболівальників з відкриттям нового чемпіонату, та подякувати за підтримку. Те, що у нас не вийшло в Олександрії ми зробили висновки, проаналізували те, що у нас не вийшло. Сьогодні хлопці вийшли настільки мобілізовані, мотивовані. У нас завжди дуже важко проходять ігри з Кіровоградом. В будь-якому випадку «Зірка» хороша команда, професіональний наставник Микола Іванович Федоренко, у свій час ми з ним працювали і в «Дніпрі» і у «Шахтарі». Була така небезпека, що вони дуже гарно грають на другому поверсі, але сьогодні дуже гарно зіграли оборону і звичайно забили ті свої м’ячі. Суперник поліз вперед, зловили їх на контратаках. Подякував хлопцям. Враховуючи, що у нас разом з кубковою грою три виїзди, будемо готуватися далі.

- Які завдання стоять у вас на перше коло і на друге?
- Я уже говорив засобам масової інформації, що завдання стоїть зайняти місце не нижче п’ятого. Сьогодні питання про Прем’єр-лігу не стоїть, я скажу відверто, щоб не вводити в оману наших уболівальників. Тому, що у нас інфраструктура трішки відстає, кульгає. Можливо керівництво повернеться обличчям, як що буде така задача, то в будь-якому разі ігри, як проходили сьогодні з таким накалом, я думаю наші хлопці будуть грати так кожну гру.

- Останнім часом ви робите ставку на вихованців Сумського футболу, десь приблизно процентів 20. Надалі будете проводити таку практику і залучати своїх?
- Безумовно ми ведемо тісну співпрацю, на протязі минулого чемпіонату, наш найближчий резерв, ми переглядаємо хлопців. Ви знаєте, що по регламенту ми заявили чотирьох молодих хлопців: воротаря і Жарікова. В будь-якому разі будемо відштовхуватись від своїх резервів.

- В минулих сезонах «Нафтовик» невдало виступав у Кубкових іграх, плануються більш вдалі виступи?
- Ви знаєте у нас 23 чоловіки заявлено, враховуючи два виїзди, ми граємо 27 в Миколаєві, 3 ми граємо в Тернополі. Добираємось ми на автобусах туди і назад і 7 ми уже граємо. І ті хлопці у яких менше ігрової практики вони усі будуть грати. В будь-якому випадку задача не знімається, прохід. Прохід на цій стадії Кубку, будемо грати і будемо готуватись через ці ігри.

- Раніше «Нафтовик» не часто балував уболівальників багатогольовими перемогами, а тут початок сезону і як би прорвало «Нафтовик», з чим це пов’язано?
- По перше у нас з’явилась гарна конкуренція серед нападників, у нас сьогодні чотири нападники. Виходячи з того функціонального стану, ми вибираємо склад на гру. Сьогодні порадував Віталій Прокопченко тобто чоловік який дійсно відчуває цю позицію. Те що ми в обороні пропустили чотири м’ячі в попередній грі, звичайно у нас в жодній грі не було такого при мені. Дійсно пропустили елементарні дитячі помилки. Що стосується Антонюка, то йому потрібно трішки привести  себе в форму, пів року хлопець не грав, але я його гарно знаю, він у мене був в «Шахтарі-3», хлопець такий відповідальний,боєць, він повинен набрати. Я думаю в будь-якому випадку здорова конкуренція нам піде на користь.

ФК Нефтяник-Укрнефть

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная
Футбол | 23 апреля 2024, 16:36 19
Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная

Но футболисты закарпатской команды отказали в «сотрудничестве» Сергею Третьяку

Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико
Футбол | 23 апреля 2024, 12:00 0
Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико

19–22 апреля состоялись матчи 32-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Youstas1
Нефтянник в этом сезоне должен минимум в тройку попасть) а там гляди и снова в вышку! хватит уже в 1 лиге сидеть