Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 июля 2013, 10:39
1172
0

Легкая победа Нефтяника над Звездой + ВИДЕО

Первая победа Ахтырки в чемпионате, первое поражение для «Звезды»

| Обновлено 21 июля 2013, 10:39
1172
0

Ось і розпочався  23-й  чемпіонат України з футболу, на стадіоні «Нафтовик», серед команд першої ліги. В другому  турі суперником охтирчан була команда «ЗІРКА» з Кіровограду. Перед початком гри традиційно капітани команд: Леонід Бояринцев та Андрій Степанов під державний гімн підняли прапор України.  

На перших хвилинах матчу гості отримали можливість пробити штрафний удар біля воріт «Нафтовика», та Максим Лавренюк спіймав м’яча. На 6-й хвилині було травмовано Олега Єрмака, головний тренер зробив вимушену заміну, випустивши на поле Шандора Вайду.  Майже відразу Світличний  Роман пройшов по краю  і пробив по воротах, та м’яч пройшов поруч з боковою стійкою. Через декілька хвилин він же в такій же ситуації зробив вивірену передачу в район воротарського майданчика, де Олександр Яровенко пробив по воротах та м’яч влучив в захисника. На 23-й хвилині Сергій Артюх розрізним пасом вивів Радіонова тет-а-тет з голкіпером гостей де Євген не втратив свого шансу і «Нафтовик» повів в рахунку 1:0.

Другий там розпочався з штрафного удару гостей Вадим Шаврін пробив по воротах та Максим Лавренюк перевів м’яч на кутовий. На 9-й хвилині «Нафтовик» гарно розіграв стандарт, де на добиванні самим спритним виявився Шандор Вайда і забив круглого в ворота гостей. Руслан Левига зробив передачу з флангу на Віталія Прокопченка, який пробив головою по воротах, та Євген Ширяєв перевів м’яч на кутовий. За декілька хвилин  Прокопченко отримав гарну передачу і з лінії штрафної і пробив по воротах та воротар знову перевів м’яч на кутовий. На 39-й хвилині Світличний пройшовши флангом віддав передачу на Прокопченка який все ж таки загнав м’яча в сітку гостям. Вже в доданий арбітром час той самий Прокопченко отримавши передачу від Артюха оформив свій перший дубль за «Нафтовик» і поставив завершальний рахунок матчу 4:0.


«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ЗІРКА» (Кіровоград) – 4:0 (1:0)
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Лавренюк, Васільєв, Бояринцев, Єрмак(Вайда 6), Антонюк, Башлай, Артюх, Зайчук, Світличний (Саванчук 85), О.Яровенко (Прокопченко 76), Радіонов (Левига 65).
Головний тренер: Євген Яровенко.
«ЗІРКА»: Ширяєв, Мостовий, Бочкур, Рудницький (Загальський 68), Горбаненко (Галенко 46),  Шаврін, Степанов-к, Гонщик, Смалько, Осадчий(Сокуренко 84), Логінов.
Головний тренер: Микола Федоренко.
Голи: Радіонов (23), Вайда (54), Прокопченко (84, 90+2).
Попередження: Вайда(19), Васільєв(36) -  Степанов(5), Смалько(53).

ФК Нефтяник-Укрнефть

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

ВИДЕО. В УЕФА поздравили легенду Динамо с ДР и вспомнили его гол топ-клубу
Футбол | 25 апреля 2024, 12:17 5
ВИДЕО. В УЕФА поздравили легенду Динамо с ДР и вспомнили его гол топ-клубу

Сегодня, 25 апреля, Олегу Гусеву исполнился 41 год

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.