Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1732
0

Ураган розпочинає підготовку до нового сезону

Срібний призер чемпіонату Екстра-лиги проведе у Польщі одразу два збори

Ураган розпочинає підготовку до нового сезону

У п'ятницю, 19 липня, івано-франківський «Ураган» вийшов з відпустки. Після ретельного медичного обстеження вже у суботу віце-чемпіони України у повному складі вирушають на перший учбово-тренувальний збір. Цьогоріч підопічні Сергія Гупаленка готуватимуться не поблизу Чорного моря, як стало доброю традицією за останні роки, а у сусідній Польщі, де проведуть одразу два збори.

Перший з них пройде на півночі сусідньої країни поблизу Гданська і буде повністю присвячений фізичній підготовці. До 4 серпня «ураганівці» працюватимуть в режимі дворазових тренувань, а наступного дня у Щецині запланований перший спаринг з місцевою командою «Погонь-04» (фіналіст Кубка Польщі, 4-е місце Екстракласи).

Далі івано-франківці буквально на тиждень повернуться додому, після чого візьмуть курс до Львова, де 14-17 серпня пройде міжнародний турнір «Кубок Львівщини-2013». Цьогоріч у змаганнях візьме участь 8 команд з п'яти країн - Польщі, Латвії, Казахстану, Росії і України. Згідно жеребкування «Ураган», який вперше братиме участь у цьому турнірі, потрапив до групи В, де його суперниками стануть віце-чемпіон Росії - «Газпром-Югра», володар Кубку Польщі - «Рекорд» та добре відомий - луганська «ЛТК». Інший квартет склали львівська «Енергія», московський «Спартак» та два учасники основного раунду Кубка УЄФА – латвійський «Нікарс» і казахський «Тулпар». На груповому етапі команди зіграють в одноколовому турнірі, а у завершальний день відбудуться стикові матчі.

Одразу після «Кубка Львівщини» івано-франківці знову візьмуть курс на Польщу – до містечка Ярослав, що розташоване неподалік від кордону з Україною. На другому зборі, який триватиме до 30 серпня, заплановані кілька товариських матчів з місцевими командами Екстракласи, а також участь у традиційному міжнародному турнірі «Beskidy Futsal Cup 2013», що 21-24 серпня пройде у Бєльсько-Бялій.

Цьогоріч організатори запросили одразу три українські команди - компанію львівській «Енергії», яка двічі поспіль перемагала «Ураган» у фіналах турніру, складе також «Кардинал-Рівне». На п'ятий «Кубок Бексидів» завітають також чемпіони Чехії і Словаччини, відповідно «ЕРА-Пак» і «Словматік», володар Кубка Азербайджану - бакинський «Фенербахче», а також дві польські команди - місцевий «Рекорд» і дебютант Екстракласи «GAF Ясна Глівіце».

Нагадаємо, що по завершенні срібного сезону «Ураган» залишили троє гравців - Тарас Шурак та два бразильські легіонери Луїз Негао і Додо. Натомість з усіма іншими виконавцями з минулорічного складу продовжено співпрацю. До двох новачків «драконів» - екс-гравців «Енергії» Ільдара Макаєва і Сергія Якуніна, які підписали однорічні контракти, приєднаються ще й четверо гравців з дублю. Кращий бомбардир першолігового «Урагану-2» Орест Боргун поїде до Польщі в якості повноправного гравця головної команди. Ще троє дублерів Тарас Рудавець, Ігор Корсун та Юліан Горбатий будуть на перегляді під час тренувальних зборів.

«Ураган» у міжсезонні:
20 липня - 5 серпня: перший збір під Гданськом (Польща)
6-13 серпня: тренування в Івано-Франківську
14-17 серпня: міжнародний турнір «Lviv Open Cup 2013» (Львів)
18-31 серпня: другий збір у Ярославі (Польща)
21-24 серпня: міжнародний турнір «Beskidy Futsal Cup 2013» (Бєльсько-Бяла, Польща)

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.