Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 июля 2013, 09:47
765
0

Анатолий ЧАНЦЕВ: «Игроки Волыни показали характер»

Украинский специалист проанализировал результаты матчей первого тура чемпионата

| Обновлено 17 июля 2013, 09:47
765
0
Анатолий ЧАНЦЕВ: «Игроки Волыни показали характер»

Про загальне враження від семи матчів першого туру:
- Загальне враження дуже й дуже позитивне. Як і всі вболівальники, довго чекав на початок сезону, тож можу сказати, що футбол у першому турі видався на славу. Хотів би виокремити «Дніп­ро», який упевнено переміг удома, а також полтавську «Ворсклу» та луганську «Зорю». Вони показали хороший та змістовний футбол. Їх можна сміливо привітати з першими набраними очками та якісною грою, яку вони продемонстрували в перших зустрічах. Так ще з ходу важко когось відзначити, але ці команди зуміли порадувати вболівальників.

Про матч-несподіванку туру «Динамо» - «Волинь»:
- Справа в тому, що хлопці Кварцяного - бійці за духом. Вони боролися за кожен клаптик футбольного поля, догравали до кінця кожен момент, й досягли свого. Віталій Володимирович зумів їх налаштувати й мотивувати. Як наслідок волиняни здобули бажаний для себе результат. У динамівців були нагоди, які вони не реалізували, й сказати, що в ігровому плані «Волинь» перевершила киян, ніяк не можна. Просто, повторюся, лучани боролися й показали характер. Їх можна привітати зі здобутим у Києві очком.

Про дебютну гру В’ячеслава Грозного на посаді тренера «Говерли» та виступ його команди на «Донбас Арені»:
- Перед матчем було багато розмов, мовляв, «Говерла» знову забуксує так, як це зробила минулого сезону. Багато говорили й писали, що вона - головний претендент на пониження в класі. Та команда продемонструвала, що це далеко не так. Вона дала бій. Дивився цю гру й можу сказати, що в закарпатців була пара-трійка моментів, причому не просто моментів, а цілком реальних нагод улучити у ворота П’ятова. І якби забили тоді, то невідомо, як би розвивалася гра надалі. Ми ж знаємо, що забитий м’яч багато чого змінює впродовж гри. Та й сам В’ячеслав Вікторович після матчу відзначив, що його команда мала моменти, але не реалізувала. Більше того, можу сказати, що за цей нетривалий період у «Говерлі» вже прослідковується почерк Грозного, його стиль гри. Якщо резюмувати, то, попри рахунок на табло, команда із Закарпаття виглядала аж надто достойно.

«Український футбол»

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.