Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
| Обновлено 15 июля 2013, 11:26
1077
0

Украинские пловцы увозят с ЧЕ пять медалей

В активе украинской сборной два золота и три серебра

| Обновлено 15 июля 2013, 11:26
1077
0
Київ, 15 липня 2013 року. В останній день змагань на чемпіонаті Європи з плавання серед юніорів у Польщі українські спортсмени завоювали два срібла. Таким чином на рахунку української збірної з плавання п`ять медалей: дві золотих і три срібних, повідомляє Федерація плавання України.
 
При цьому три з них Україні принесла Вікторія Солнцева: два золота на дистанціях 200 м та 50 м брасом. А в останній день змагань вона завоювала «срібло», пропливши 100 м на спині за 1.07.85, поступившись лише олімпійській чемпіонці з Литви Рут Мелітуте.
 
 «Протягом усього чемпіонату Солнцева виступала дуже добре, - каже головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов. – Тим паче, що ці міжнародні змагання – перші для неї».
 
В останній день змагань «срібло» також виграв Богдан Плавін на дистанції 50 м вільним стилем. Він фінішував з результатом 22.44, поступившись неодноразовому рекордсмену Росії Євгену Сєдову.
 
Ще одне срібло раніше принесла українській збірній Анастасія Малявіна на дистанції 200 м брасом, яку вона подолала за 2.28.71.
 
Прес-служба Федерації плавання України
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.