Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
1010
0

Кардинал - МФК Рівне - 1:4

"Заслуженна" поразка. Гра 6 туру першості України серед команд першої ліги

Львівський „Кардинал” зазнав третьої домашньої поразки у сезоні (враховуючи кубковий поєдинок із „Енергією”). Але у порівнянні із попередніми програшами, коли „кардиналівці” переважали суперників, або грали на рівних, то вчора гості повністю переграли львів’ян, перш за все тактично.

Вже на другій хвилині рівненці відкрили рахунок. Жак прийняв м’яч перед воротами і пробив повз Євуша. Невідомо як склався б матч, якби Ярошик після розіграшу кутового зрівняв рахунок. Феноменальну реакцію у цьому моменті продемонстрував голкіпер гостей.

В середині першого тайму капітан гостей Волох, вдруге засмутив господарів. Він прострілив з правого флангу, і м’яч влетів у ближній кут воріт. На 14 хвилин і „Кардинал” мав розмочити рахунок, але два рази непогано зіграв воротар. Спочатку Сергієнко обіграв захисника і пробив з 7 метрів, але воротар в шпагаті відбив його удар, а згодом Грабовенський із забивної позиції влучив у голкіпера. Ще непогані моменти мали Лаба, але головою не влучив у ворота, і Грабовенський, який влучив у стійку воріт. А на останніх хвилинах рівненці втретє засмутили господарів. Непогану комбінацію розіграли Жак і Волох і останній з меж штрафного майданчика вколотив м’яч у ворота. На останній хвилині першої половини гри гості могли ще раз забити, але Євуш ногою парирував м’яч.

У перерві у львів’ян відбулось заміна воротаря, і на другий тайм на майданчик замість Євуша з’явився Жезло. Вже через хвилину йому прийшлось витягувати м’яч з сітки воріт, після удару Волоха. Через дві хвилини Танський зігравши в стінку із Сергієнком сквитав один м’яч. До кінця поєдинку залишалось 17 хвилин, але за цей час „Кардинал” не спромігся хоча б на ще один гол. Хоча моменти виникали біля воріт рівненців. Міг забити Дмитрів, але воротар з лінії воріт витягнув, Сергієнко влучив у захисника, Басько пробив вище, а після удару Данилюка, гостей підстрахувала штанга. Але й і гості могли збільшити перевагу. Басюк, Жак, Волох по черзі виходили тет-а тет із воротарем, але жоден з них не зміг його переграти.

Після цієї поразки “Кардинал”із п’ятьма очками залишився на восьмому місці у турнірній таблиці.

 

„Кардинал”: Євуш (Жезло, 21) – Струк, Лаба, Танський, Данилюк – Грабовенський, Сергієнко, Дмитрів, Ярошик – Басько.

Голи: Танський (24) – Жак (2), Волох (11, 19, 22).

Попередження: Дмитрів (34) – Дармовіс (25).

Володимир Крупчук зі Львова, спеціально для www.futsal.sport.ua

 

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.