Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 июля 2013, 08:26
5341
2

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Шесть человек – это половина команды»

Луцкая «Волынь» представила своих новичков

| Обновлено 12 июля 2013, 08:26
5341
2
Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Шесть человек – это половина команды»

ФК «Волинь» 10 липня пройшов процедуру реєстрації і заявки футболістів команд клубів Прем`єр-ліги на участь в змаганнях сезону 2013/2014. Відзначимо, що декілька гравців, які заявила «Волинь», вже грали в команді й повертаються до неї, а з-поміж новачків немає жодного іноземного футболіста. Крім того, у заявці лучан всього чотири легіонери.

Сьогодні на стадіоні «Авангард» відбулася презентація новачків «Волині». Її провів головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

«Керівництво клубу й акціонери зробило все можливе, щоб відкоректувати ситуацію і щоб команда якісно підготувалася до нового сезону», - розповів головний тренер. – «Тренерський склад намагався українізувати склад, довіряти вітчизняним гравцям. Крім того намагатимемося підтягувати власних вихованців до рівня УПЛ. Стосовно наших новачків, то справді, чимало з них ще не мають досвіду виступів на найвищому рівні, але я впевнений у їхніх і людських і ігрових якостях. В цьому ми не помилилися. Впевнений, що вони стануть патріотами нашого клубу. Чимало залежатиме, звісно, від їхнього психологічного стану, щоб усе, що вони показували в тренувальних матчах вони не розгубили в офіційних поєдинках і вже у першій зустрічі із київським «Динамо». Приємно, що ми не програли в жодному із спарингів, це додало впевненості команді».

Отже, дебютантами команди стали:

Воротар Артем Кичак, №74.
Захисник Богдан Шершун, №23.
Захисник Дмитро Нємчанінов, №8.
Півзахисник Віталій Гошкодеря, №7.
Нападник Редван Мемешев, №11.
Нападник Дмитро Козьбан, №89.
Віталій Кварцяний дав коротку характеристику кожному із нових гравців.

«Шість новачків – це більше як півкоманди. Враховуючи, що ми влітку залишилися без 10-12 виконавців, то ці нові футболісти нам усіх кадрових проблем не вирішать. Але головне думаю не кількість, а якість», - відзначив Віталій Кварцяний, починаючи знайомити із новими гравцями своєї команди. Далі тренер коротко зупинився на кожному із новобранців «Волині»: «Артем Кичак докаже керівництву «Динамо», що йому дарма не довіряли, а ми будемо все робити, аби допомогти Артему прогресувати.

Дмитра Нємчанінова я переглядав декілька разів, він має фундаментальну хорошу підготовку. Щирий футболіст, любить футбол. Було б добре, якби він швидше звик до вимог Прем`єр-ліги.

Віталій Гошкодеря нарешті повернувся назад у Луцьк. Травми колись вивели його з ладу, але він усе пережив, все перетерлося. Це –універсальний гравець, може зіграти на багатьох позиціях, що нам дуже нині важливо.

Богдан Шершун – самий досвідчений новачок. Має хороші природні дані і тримає себе у формі. Я просив керівництво про те, що нам потрібний такий досвідчений гравець, який грає у футбол не тільки за гроші. Крім того, він і свій досвід передасть молодим гравцям.

Дмитро Козьбан досвіду гри в еліті ще не має, але у всіх матчах на зборах показав характер і кваліфікацію. Має харизму, може проявити себе в атаці, грає, не прибираючи ногу, справжній характер.

Редван Мемешев – дуже нестандартний гравець. Стримаюся, щоб не перехвалити його, але повірте, що він має багато хороших ігрових якостей».

ФК «Волинь»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Довбик вписал свое имя в историю Жироны благодаря голу в ворота Барселоны
Футбол | 04 мая 2024, 21:01 0
Довбик вписал свое имя в историю Жироны благодаря голу в ворота Барселоны

Артем отличился в очном матче команд на 4-й минуте поединка

«Все готовы воевать». Стаховский прокомментировал закон о мобилизации
Война | 04 мая 2024, 15:42 23
«Все готовы воевать». Стаховский прокомментировал закон о мобилизации

Бывший теннисист считает, что уровень нравственного качества определенных структур должен измениться

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Космонавт ДК
Мені Кварцяний видається тренером серединини турнірної таблиці,але хотілося б побачить його в ЛЄ..
romexa
Кварц напевно вперше хвалить гравців ,але це тільки новачки, хотілося що він так про них і після матчів говорив