Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1096
0

ЯРОВЕНКО: «Ставим перед собой максимальные задачи»

Наставник «Нефтяника» - о подготовке к сезону, новичках и целях на сезон

- Євгеній Вікторович розкажіть як пройшла підготовка до нового чемпіонату?
- Все що було в нас заплановано, все вдалося здійснити. З самого початку підготовки ми поєднували тренувальний процес з відновлювальними процедурами, давали хлопцям трішки поплавати в морі щоб відновити сили. В Євпаторії були гарні умови для проведення тренувань, які проходили на гарних полях СК «Арена-Крим». Головною ціллю цього збору було відновити ігрові зв’язки, дуже гарно що в нас зберігся кістяк команди, всі футболісти розуміють що ми готуємося до дуже складного старту в чемпіонаті, всі працювали з великим бажанням. Ми провели чотири спаринги, суперники були досить серйозного рівня. Три гри ми виграли, і в одному матчі поступилися супернику. В матчі з дніпродзержинською «Сталлю» можливо була недооцінка суперника, а вже в ході гри команда не змогла зібратися. На навчальних зборах це дуже часто зустрічається, коли команда з нижчого класу обігрує команду з вищого класу. Тут нічого страшного не має, потрібно робити висновки, аналізувати та рухатись далі.

- З якими футболістами футбольний клуб вже заключив контракти?
- Ми заключили контракти з голкіпером Максимом Лавренюком, захисником Дмитром Антонюком та з нападником Віталієм Прокопченко. Якщо сказати по персоналіях, то Максим добротний воротар, він вже захищав кольори «Нафтовика», я гадаю він складе гарну конкуренцію Вокальчуку Сергію.

Ще одного голкіпера ми взяли з місцевої ДЮСШ, Шведченка Максима, який зараз працює з командою, можна так сказати: заглядає в рот своїм старшим товаришам, набирається досвіду.

Що стосується Антонюка Дмитра, то я його ще пам’ятаю з донецького «Шахтаря». Цей футболіст може зіграти як правого захисника так і опорного. Чіпкий, швидкий надійний, здатний дати першу передачу. В будь-якому випадку я гадаю що він нам допоможе.

Що стосується Прокопченко Віталія, то цей футболіст ще не в найкращій формі, і його ще потрібно довести до фізичних кондицій. В будь-якому випадку за нього говорять м’ячі які він забив за «Титан», тринадцять м’ячів так просто не забиваються.

Також я гадаю що допоможе нам Жаріков Дмитро, якого ми взяли з місцевої ДЮСШ. Цей хлопець гарно себе зарекомендував, хлопець перспективний.

Руженський Олексій також гарно попрацював на зборах, але йому потрібен час щоб окріпнути, ми йому дали час до зими попрацювати в другій команді, а вже взимку ми знову повернемося до його повернення в «Нафтовик», і вже на зборах будемо на його спостерігати.

- Які завдання стоять перед командою в новому чемпіонаті?
- В четвер, наш директор Андрій Полунін, буде зустрічатися з головними засновниками, де будуть названі чіткі цілі. В будь-якому випадку я як головний тренер, ставлю перед собою тільки максимальні задачі, сьогодні про конкретне місце в турнірній таблиці я говорити не буду, але в будь-якому випадку ми постараємося зайняти місце не нижче ніж в минулому чемпіонаті.

- Чи в бойовому складі підходить команда до гри з Олександрією?
- В футболістів є маленькі ушкодження, без цього ніяк, але в будь-якому випадку серйозних травм не має. З 8 липня ми працюємо в Охтирці, вже безпосередньо готуємося до першої календарної гри, на нас очікує дуже серйозний суперник, який ставить задачу підвищення в класі, але я завжди говорив: «де тяжко, там завжди цікаво».

ФК Нафтовик-Укрнафта

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.