Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 июля 2013, 19:34
4343
14

Владимир БЕССОНОВ: «Жду от Динамо золотых медалей»

Известный специалист поделился мыслями о текущей ситуации в киевском клубе

| Обновлено 06 июля 2013, 19:34
4343
14
Владимир БЕССОНОВ: «Жду от Динамо золотых медалей»
Владимир Бессонов

Ветеран київського «Динамо», який свого часу віддав команді 14 років життя, розповів кореспонденту «УФ» про нинішню ситуацію в таборі «біло-синіх».

- Для початку пригадаймо минулий сезон. Чи вважаєте, що бронзові медалі - заслужений результат для київського «Динамо»?
- Скільки вже говорили про це (зітхає). Якщо після закінчення сезону займають третє місце, значить воно закономірне. Що є, те є. Із цим важко посперечатися. А говорити про випадковості не варто.

- Володимире Васильовичу, чого, на вашу думку, не вистачило киянам, аби посісти своє вже звичне друге місце чи навіть поборотися за чемпіонство?
- Тут великий список причин: починаючи зміною тренера, закінчуючи неспроможністю нових гравців якісно допомогти команді. Виокремити можна хіба що португальця Мігеля Велозу. А ось Тайє Тайво та Ніко Кранчар узагалі не виправдали сподівань. Також до збірної України «Динамо» завжди делегує значну кількість гравців, що позначається на фізичних кондиціях гравців. Цьому не може бути одна причина, все разом накопичується, що в кінці дає свій результат.

У новому сезоні ситуація повинна бути кращою. Команда не сильно змінилася порівняно з минулим сезоном, тому футболісти будуть зіграніші. Уже не буде ніяких «скидок» та потурань цього розіграшу прем’єр-ліги. Мета на наступний рік, вважаю, однозначна - чемпіонство.

- Напевне, саме для цього й було підписано Джермейна Ленса із ПСВ Дьємерсі Мбокані з «Андерлехта» та Юнеса Бельханда з «Монпельє». Які враження склались від підписання цього тріо?
- Поки не бачив їх у дії, то про що я можу говорити? Уже часто бували такі ситуації, коли класні гравці, перейшовши в інші колективи, не могли знайти свою гру, відверто «здувалися». Проте всі крапки над «і» розставить наступний чемпіонат. Адже селекційна служба та тренерський штаб попрацювали та щось у них побачили, перш ніж запрошувати до «Динамо». Нічого не робиться випадково. Отож питання, чи зможуть новачки швидко та якісно допомогти новій команді, залишається відкритим.

- На цьому динамівці, либонь, не зупинять трансферну діяльність під час літнього антракту. Як гадаєте, які позиції ще потребують підсилення?
- Одверто кажучи, не знаю. Це питання потрібно адресувати тренерам «Динамо». Можливо, їм нікого й не потрібно? А я зараз розповідатиму, що потрібно на ту позицію, на іншу.

- Можу припустити, що людина, котра більше десятиліття захищала біло-синій ромб на грудях і спостерігає за сьогоднішнім клубом, має своє бачення на проблемні місця в «Динамо».
- Звичайно, що є, але зрозумійте, ми - різні. Є бачення Олега Блохіна, а є Володимира Безсонова. Олега Володимировича може влаштовувати лінія захисту, а мене ні. Але хто зараз тренер «Динамо»? Напевно, не я. Не бачу сенсу нав’язувати свою точку зору.

- Недавно з командою попрощався один із довгожителів київського ФК Тарас Михалик. Чи позначиться наступного сезону відсутність досвідченого оборонця?
- Не думаю, що це втрата для «Динамо». У центрі захисту непогано діють Євген Хачериді, який останнім часом додав, та Домагой Віда, котрий одразу витіснив Тараса з основи. Адже Михалик здав із роками, це важко не помітити, тому цього слід було чекати.

- Яскравим прикладом справ у клубі залишається Артем Мілевський, який вже не забороняє собі прийти на тренування в нетверезому стані. Як би вчинили з гравцем, котрий тренується напідпитку?
- Блохін, здається, чітко сказав: «Мілевського в команді не буде». Якщо би таке сталось у мене на тренуванні, такого футболіста просто вигнав би з команди. Тут нічого й думати.

- Наостанок. Що чекаєте від столичного колективу наступного сезону?
- Золотих медалей, однозначно. Нічого, крім першого місця в чемпіонаті та перемоги в Кубку України, не хочу бачити у виконанні динамівців. Інших завдань «Динамо» не може ставити перед собою. Принаймні на це розраховую та сподіваюся.

Євген ДЕМЯН, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 3
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 10:51 3
Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити

Украинец попал в символическую команду недели Лиги чемпионов от WhoScored и SofaScore

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ideye11
Владимир Васильевич ! Это ж бл*ядь совсем другой турнир !
SevGOK-77
Я очень УВАЖАЮ Владимира Бессонова, так как видел его в играх за "Динамо" вживую, то есть на стадионе. Респект и УВАЖУХА!!! Сейчас таких БОЙЦОВ,каким он был, я не вижу. Он действительно ИГРАЛ за "ДИНАМО!!!
rokkino
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bes23
какая совесть? вы тогда вообще должны про все достижения молчать,или уже забыли как их добывали?
Виталий
Полюбовно Шахтер чемпионство не отдаст,в любом случае его нада побеждать.
Если Ахметов действительно решил что,фармы и судейку не выключит то на мой взгляд шахтер будет боротся за 2-4 места.Луческу через год уйдет,так как расчет на второстепеных бразильцев не оправдался.Он не один такой умныый.
Динамо и Днепр тоже пока должны расчитывать на 2-4 место.
Металист после потери Тайсона(прошлый сезон,на морально волевых)4-7место.
Первое в начале сезона отдать в принцепе некому,могот выстрелить все,даже Металист(если найдут внутриние резервы)хотя лично я не высокого мнения о Маркевиче,не в том что он плохой тренер а в том что золото в чемпионате ему не взять
Как не обидно но все решит Ахметов ну канечно если он действительно хочет взять кубок чемпионов в свои руки ему нужно вести фейр-плей в чистом виде в практику.Победа приносит истенное удовольствие,когда добыта честно.
Я вас уверяю,честь и совесть всегда в цене.
FoZZy
Владимир Васильевич, долго ждать будите...
alessandro13
Владимир БЕССОНОВ: «Жду от Динамо золотых медалей»
_____________________________________________________
Не дождёшься!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
euro2012_za_2012euro
Жди меня,и я вернусь!
Твоя Delirium tremens.
Delirium tremens — буквально «трясущееся помрачение», на жаргоне - «белочка»,связано со злоупотреблением алкоголем.
vuyko47
Губу закатай. дятел.
Brian10
Если бы Шахтёр выиграл этот турнир, ты бы совсем по другому заговорил. Но Шахтёр к сожалению ничего не показал. Твоё отчаяние можно понять. Сочувствую!(
m0zg
золото объедененного чемпионата пусть берут. Оно нахрен никому не нужно
negrik1948
Мабуть не дочекаєшся.
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
v.pirogov75
Жди Владимир!