Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1002
0

Карпаты во время сборов прогулялись по Марибору

После тренировки львовяне оптравились на ознакомительную экскурсию

Карпаты во время сборов прогулялись по Марибору

Перший тиждень словенських зборів уже позаду. За цей час команда значно додала фізично, а Олександр Севідов поступово прививає футболістам своє тактичне бачення гри. Щодня «Карпати» проводили по два тренування, окрім тих днів, коли доводилося грати товариські матчі. Власне спаринги і заміняли львів’янам вечірнє заняття.

Винятком хіба що став восьмий день зборів, де тренерський штаб для команди зробив полегшений робочий графік. Після обіду навіть вдалося завітати до другого, за величиною, міста Словенії – Марібора, що трохи більше аніж в півсотні кілометрах від Рогли, де розташовуються «Карпати».

Клубний автобус за кількадесят хвилин довіз команду до місця призначення і висадив на лівому березі річки Драва. Більшість футболістів одразу ж вирушила до мосту аби перейти на протилежний берег, до історичної частини міста.

Суботню тишу вихідного дня в Маріборі порушували... водні мотоцикли. На річці саме проходили змагання з цього, малопопулярного в Україні, виду спорту. Десятки «скутерів» розрізали Драву і намотували кола навколо велетенських кольорових куль.

Загалом, річка у Маріборі – основне місце проведення наймасштабніших заходів у місті. Зокрема на набережній зведена спеціальна трибуна на кількасот місць. Цими днями вона – найпопулярніше місце серед місцевих мешканців та туристів: у місті саме проходить щорічний музичний фестиваль. Однак насолодитися мелодійними акордами «карпатівцям» не довелося – основна забава тут відбувається вечорами.

Про те, що тут відбувається велика подія для міста промовисто говорять намети-кафе розташовані вздовж усієї набережної. О 4-ій годині тут лише починали готуватися до візиту чергової когорти меломанів: нарізалися салати, розставлялися столи, смажили перші ковбаски-гриль. І лише один намет працював уже на повну – в ньому ще з самого ранку продавали фіолетово-жовту атрибутику місцевої гордості – футбольного клубу «Марібор». Де не де в місті навіть доводилося зустрічати людей, одягнених в кольори чемпіона Словенії.

Чим далі футболісти «Карпат» просувалися в історичну частину міста – тим менше людей доводилося зустрічати. Хтось каже, що це власне, через фестиваль, який триває до пізньої ночі. А от словенський легіонер «левів» Ґреґор Балажіц запевняє – місто на вихідні завмирає. Більшість його мешканців їдуть відпочивати в гори або ж навіть до моря.

До слова, місцеві магазини в суботу тут працюють лише до 13:00. Тому сувенір на згадку про словенські збори довелося шукати у звичайному супермаркеті.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 мая 2024, 08:47 1
Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Мичел оценил ничейный матч Жироны, в котором украинцы отметились ассистами
Футбол | 11 мая 2024, 01:30 0
Мичел оценил ничейный матч Жироны, в котором украинцы отметились ассистами

10 мая «красно-белые» упустили победу в поединке 35-го тура Ла Лиги против «Алавеса» (2:2)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.