Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июня 2013, 14:45
1027
1

ГАРАЩЕНКОВ: «С Кубанью будет тяжелее играть, чем с Хайдуком»

Защитник «Карпат» рассказал о тренировочных сборах клуба

| Обновлено 29 июня 2013, 14:45
1027
1

Враженнями від навчально-тренувальних зборів «зелено-білих» у Словенії з Інформаційним центром клубу поділився захисник Сергій Гаращенков.

– Напередодні «Карпати» провели матч з «Хайдуком». Минув час, емоції вляглися. Що зараз можеш сказати про гру і суперника?
– Суперник хороший, такий, на який ми і чекали. Команда кваліфікована, адже щороку представляє Хорватію у єврокубках. Звісно ж, нелегко грати проти таких команд. Гадаю, ми не до кінця просто виконали тренерські вказівки. Щось в нас виходило, щось не дуже. Але власне для цього і існують збори, щоб ми могли виправити ті помилки, яких припускаємося під час контрольних матів.

– Ти кажеш, що не повністю виконали тренерські вказівки. Відчуваєш, де саме недопрацювали?
– Перш за все це в обороні. Були моменти, де ми припустилися помилок, яких можна б було і уникнути. Хоча в деталі вдаватися зараз я не хочу. Нехай це залишиться всередині команди.

– А чи можна сказати, що «Хайдуку» пощастило? Суперник забив майже все, що створив...
– Можна і так сказати. Вони і справді створили небагато моментів. Була рівна гра. Однак вони краще зуміли скористатися нагодами, які створили. Це і стало першопричиною результату.

– Наступна гра «Карпат» запланована з «Кубанню». Ти свого часу пограв в російському чемпіонаті. Можеш щось розповісти про цього суперника?
– Одразу скажу, що це дуже хороша та яскрава команда з виконавцями високого рівня. Передбачаю, що з нею буде навіть важче грати, ніж проти «Хайдука». Сьогодні в Росії ця команда на хорошому рахунку. Тому буде непоступлива і перш за все цікава гра.

– А з «Кубанню» особисто перетинатися тобі не доводилося?
– Ні, жодного разу проти цієї команди я не грав.

– Наразі ти граєш на позиції правого захисника. На одному фланзі з тобою переважно грає Павло Ксьонз. Наскільки вам вдалося вже налагодити взаємодію між собою?
– Відверто скажу, що з Павлом мені дуже зручно грати. Він хороший гравець, справжній боєць, з яким не те що на одному фланзі, в одній команді грати приємно. Наразі, звісно ж, не все виходить в нас так, як би ми хотіли, але ми власне над цим зараз і працюємо на тренуваннях.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Anonymous
Тяжело играть будет в чемпионате, а с Кубанью это так цветочки.