Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 июня 2013, 10:49
1219
0

Игор ТУДОР: «Мы играли вторым составом»

Наставник «Хайдука» прокмментировал победу своей команды в матче с «Карпатами»

| Обновлено 27 июня 2013, 10:49
1219
0
Игор ТУДОР: «Мы играли вторым составом»

Ледь не найвищий за зростом в команді «Хайдук» – це її головний тренер Ігор Тудор. Попри те, що в розмові з журналістами – це привітна та мила людина, його авторитет серед гравців відчувається навіть на відстані. Ще б, він – легенда хорватського футболу. Вразило те, що коуч «Хайдука» навіть володіє певним набором україно-російських слів. Однак не так, як його асистент з фізичної підготовки футболістів, який люб’язно погодився виступити перекладачем у нашій розмові. Вся справа в тому, що помічник Тудора 4 роки працював в Україні у київському «Динамо».

– Сьогодні ми грали фактично другим складом. Власне, я знаю, що і в «Карпат» на полі були не всі гравці основи. Ми вчора зіграли товариський матч з румунською командою і необхідно було дати можливість хлопцям відпочити. До того ж треба переглянути футболістів, які претендують на місце в основі, дати можливість і їм проявити себе.

– Що цікавого ви для себе побачили в грі «Карпат»?
– Мені сподобалася гра «Карпат». Особливо запам’ятався мені своїми діями сьомий номер команди. (Павло Ксьонз – Авт.) Дуже активно він діяв на фланзі, підтримував атаку і завжди відпрацьовував в обороні. Хоча, зауважу, на мій погляд, склад «Хайдука» сьогодні був якіснішим аніж у нашого суперника.

– Що для вас було першочерговим завданням у цьому спарингу?
– Звісно, що перемога в товариському матчі – це не першочергова ціль. Хоча перемагати завжди приємно і до цього завжди треба прагнути. Зараз у нас проходять збори і наша мета налагодити гру команди. Хоча навіть у спарингах ми програвати на збираємося. Перемагати – це означає виховувати дух переможця.

– Ваша команда сьогодні атакувала ледь не всіма польовими гравцями. Це ж саме ми бачили, коли їй доводилося захищатися...
– Це є моє бачення гри. Обов’язково, кожен гравець який на полі, повинен виконувати ті функції, які диктує ситуація в даний момент. Якщо це атака – то всі мають грати лише на атаку. Якщо обороняємося – то наш захист починається як раз із нападників. Цю філософію футболу я намагаюся передати своїм гравцям.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.