Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 июня 2013, 14:41
2293
1

Карпаты готовятся к матчу против Хайдука + ФОТО

Львовский клуб провел очередную тренировку на сборах в Словении

| Обновлено 26 июня 2013, 14:41
2293
1
Карпаты готовятся к матчу против Хайдука + ФОТО
Як би не пробивалися ранкові сонячні промені крізь вікно готелю «Планья», а ввести в оману футболістів «Карпат» їм уже не вдасться. Температура повітря продовжує бути незвично низькою, як для кінця червня. Вже другу добу в містечку Рогла стовпчик термометра не годен підійнятися вище за позначку +7°С. Тому на ранкове тренування всі без винятку карпатівці вийшли одягнуті в олімпійки. 
 
Є і ще одна особливість тренувань команди в Словенії. Вже кілька разів львів’яни завершували заняття щонайменше на 15 хвилин швидше, ніж зазвичай у Львові. Вся справа в атмосферному тиску, який у високогір’ї значно нижчий, ніж той, за якого звикли працювати гравці. Після тренування «зелено-білі» зізнаються – дихати просто нічим. А тут ще й треба грати у футбол і працювати під навантаженнями, щоб набрати фізичну форму. 
 
Втім, навіть після тренування дехто з «левів» залишився ще кілька хвилин поганяти м’яча, так би мовити, у позаробочий час. Тим паче, попри низьку температуру, погода все ж дозволяла це робити. Небесна канцелярія цього разу дощем поливала Роглу лише двічі. Та й опади виявилися не тривалими – по кілька хвилин, і з тренуванням команди не співпадали. 
 
До слова, «Карпати» тепер не єдина футбольна команда, яка проживає в готелі «Планья». Сусідами львів’ян стали гравці хорватського клубу «Істра», який останній чемпіонат країни завершив в середині турнірної таблиці. Звертає на себе увагу привітність футболістів та тренерського складу «жовто-чорної» команди, які щоразу при зустрічі вітаються, навіть, якщо вже не вперше впродовж дня зустрічають тебе.
 
Збори в Роглі проводять і дитячі футбольні колективи. Однак визначити їхню кількість доволі важко, адже здебільшого хлопці ходять у футболках різних кольорів та клубів.
 
Як виявилося – Рогла ледь не універсальний комплекс спортивної підготовки. Тут тренуються легкоатлети, велосипедні команди і навіть гірськолижники. Щоправда, як відбуваються їхні заняття без снігу бачити наразі не доводилося. Втім, саме містечко дійсно відоме перш за все своїм гірськолижним курортом. Тут знаходяться одразу кілька швидкісних трас...
 
У вівторок увечері «Карпати» встигли провести ще й вечірнє тренування. Команда відпрацьовувала певні тактичні напрацювання, які, радше за все, сьогодні застосує в матчі проти сплітського «Хайдука».








ФК Карпати
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lev
УДАЧІ! З БОГОМ!