Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
2866
0

Максим СТАРЦЕВ: Хочу разойтись с Волынью мирно

Вратарь луцкой команды о причинах своего решения покинуть клуб

Максим СТАРЦЕВ: Хочу разойтись с Волынью мирно

Упевнений початок сезону й перебування в зоні єврокубків скінчилися невтішним 13-м місцем у турнірній таблиці та зміною тренерського штабу. Рятувати "Волинь" узялася місцева легенда - Віталій Кварцяний.

Станом на середину червня клуб залишили шестеро футболістів, які минулого сезону фактично складали стрижень команди. Рамон Лопес не без скандалу перебрався до Болгарії, після чого тренер лучан закликав вітчизняних тренерів обходити стороною "хитрих та підступних болгарських агентів".

У свою чергу, македонський легіонер Душан Савич у односторонньому порядку розірвав свій контракт, а на додачу ще й пригрозив клубу судовою тяганиною через значну заборгованість заробітної платні. Компанію їм склали болгари Валентин Ілієв і Петр Занєв, румун Сильвіу Ізворану та серб Саша Стевич.

Разом із шістьма іноземними виконавцями про бажання залишити клуб заявив і український воротар Максим Старцев. Своє рішення він аргументував складною фінансовою ситуацією "Волині". Керівництво клубу відгороджується постійними обіцянками погасити заборгованість заробітної платні, яка востаннє була видана футболістам ще в січні цього року.

У інтерв’ю "УФ" Максим Старцев запевнив, що бажає мирним шляхом вирішити цей конфлікт. "Обопільна згода обох сторін стала би найкращим виходом із даної ситуації". Також він додав, що Віталій Володимирович Кварцяний із розумінням поставився до його рішення залишити клуб.

"Мій агент активно займається пошуком нової команди, думаю, що найближчим часом усе стане на свої місця. Проте спершу потрібно владнати ситуацію з керівництвом луцької "Волині", - зазначив Максим Старцев.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.