Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 16 июня 2013, 01:18
8620
23

ОФИЦИАЛЬНО: Буковина не отказывалась от участия в УПЛ + ФОТО

Черновицкий клуб опубликовал свою переписку с ПФЛ

| Обновлено 16 июня 2013, 01:18
8620
23
ОФИЦИАЛЬНО: Буковина не отказывалась от участия в УПЛ + ФОТО

Цього тижня у футбольних колах України обговорювалося питання про те, що чернівецька «Буковина» отримала можливість виступати наступного сезону в Прем'єр-лізі. А розпочалося все з того, що 12 червня на адресу ФСК «Буковина» надійшов лист від ПФЛ України, у якому повідомлялося про відмову алчевської «Сталі» від виступів у елітному дивізіоні та можливість «Буковини» стати клубом Прем'єр-ліги.

Наступного дня наш клуб відправив відповідь ПФЛ України, де давав згоду на участь у чемпіонаті України – 2013/2014 серед команд Прем'єр-ліги. І все ж, ФСК «Буковина» наголосив на тому, що ще не готовий у повному обсязі відповідати вимогам Регламенту Прем'єр-ліги , бо чернівецький колектив неочікував пропозиції щодо підвищення в класі.

14 червня відбулося засідання Комітету з атестування футбольних клубів ФФУ, де було прийнято рішення про те, що «Буковина» продовжуватиме виступи у першому дивізіоні.

Сьогодні в окремих ЗМІ з'явилася інформація про те, що ФСК «Буковина» не прагнув стати клубом Прем'єр-ліги. Ми ж вирішили запропонувати Вашій увазі лист від ПФЛ України та відповідь, яку надіслав ФСК «Буковина» цій організації. Тепер у футбольної громадськості краю та вболівальників є можливість переконатися у тому, що наш клуб не відмовлявся від можливості виступити у Прем'єр-лізі.

ФСК «Буковина»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
serg_zp_city
врядли он должен кому-то, папа выручает наверно )))
Allar-M
Ну типа не "не хотят", а "хотят, но не могут".
bukovyna77
Буковину в Премієр-Лігу!!!!!!!!!!!!!!!!
vasl09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
krasavchegx
Они просто бабла от нашего металла захотели!
Yuriy_32
а нащо нам 6 команд в Єврокубках? нехай краще 5 буде, або і 4
14 команд в Премєр-Лізі достантнь буде яяк на мене !!!
а то М,Д. ніколи в групу в ЛІзі Європи не потрапляє,граючи протів навіть не середнячків,принаймі слабших за себе , і інші як вот арсенал через ТП в 1 матчі.
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
salash
я розумію, шо в нас зараз федерації це те ж саме ПР, але може хоч хтось буде реалістами ПАКРАЩЕННЯ нема, треба опустити планочку, бо таким темпами скоро залишуться 5-7 команд ПР і все.
salash
шо проблема перенести два весняних домашніх матчі? чи на пізнійший термін чи зіграти їх осінню, по ситуації?...
невирішуваних проблем немає, є тупий гонор, а у нас спонсор мільярдер, і поле з підігрівом... а у вас нема? то які ви футболісти.. цирк
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
manger_roman
то что у нас нет подогрева то не означает что у нас хуже стали, у нас стадион круче по состоянию выглядит чем у них, новый газон, новые кресла и короче круче чем у стали.
базу новую достраевают, можем орендовать базу олимпию
torbanist
як на мене,то наші футбольні чиновники мають допомагати фульним клубам,а не думати про тих у кого бабла кури не клюють.Якщо Буковина виявила бажання грати,то треба піти їй назустріч,я не думаю що вони зіграють гірше ніж МЕТ.Зап.А так усі ці розмови про спортивні принципи,це все понти.....
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
Зв все «уплрчено»?!
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
А нахера, вибачаюся, їм було подавати на атестацію в листопаді, якщо вони йшли, тоді, здається, на сьомому місці? Де ти читав, шо вони хотіли? Але, тут ось яка штука, їм ЗАПРОПОНУВАЛИ! Вони погодилися, чесно визнавши, що не готові в повному обсязі, і попросили півроку, шоб привести все до норми. Що не так?
conquistador
А подумать? Буковина «напрошувалася» в ПЛ, чи ПЛ їй запропонувала? Чи Буковина винна, що Сталь та Олександрія відмовилися грати в ПЛ? Сказано ж, «ксерокопії» опубліковано, в зв'язку з тим, що з'явилася інформація в ЗМІ, що начебто Буковина сама відмовилася від участі в ПЛ... А от позиція ПЛ, вершина ідіотизму - запропонувати участь, отримати згоду, відмовити в участі (посилаючись на відсутність атестації в листопаді 2012р.)
zukero12
я так понял, что у буковины с инфраструктурой,намного хуже чем у стали
xapyga
Буковина в УПЛ не хотела,что подтверждает абсолютное бездействие по улучшению инфраструктуры и не подачу на аттестацию которая проводится еще в ноябре.
А сейчас они могут говорит что хочеш
webster94
Кто так переписку ведет?
"....не готовы в полном объеме отвечать требованиям....."
Взять, подписать себе приговор. Тфю. Где всраные юристы Буковины?