Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3252
0

Каноніри тест здали

Карпати – Арсенал - 1:1. Післяматчева прес-конференція тренерів

Каноніри тест здали

Олександр Заваров, головний тренер „Арсеналу”:

- "Карпати" – хороша команда, складена з молоді, і думаю, вона незабаром гратиме у хороший футбол. Ми важко підходили до цієї гри, бо в одного гравця було весілля, в інших ще щось, тому важко було зібрати команду, щоб вона була одним кулаком. Мені це вдалося і футболісти чітко відпрацювали. Думаю, що результат, яким я задоволений - по грі. В обох команд було чимало моментів, але підвела індивідуальна майстерність.

- Чи був якісь особливості підготовки до перенесеної гри з „Карпатами”?
- Нічого особливого не було, готувались як і до кожного матчу проти сильного суперника найсерйознішим чином. Що стосується гола Беньо, то він у себе на Батьківщині продемонстрував професіоналізм і сподіваюсь Юрій залишиться у нас.

- Олександре Анатолійовичe чи не блефували ви, говорячи після перенесення матчу, що до Львова у грудні приїде третій склад „Арсенала”?
- Ні не блефував. Принагідно хочу вибачитися за свої заяви, якщо я чимось образив „Карпати”. Ми в середу зібралися з хлопцями  і вирішили їхати до Львова. Вони сказали, що це солідна команда, і треба перевірити себе. Тому, думаю, вони отримали задоволення від гри і спокійно можуть йти у відпустку. А перед тим 5 грудня зберемося і поговоримо з гарвцями, в яких закінчуються контракти”.

Олександр Іщенко, головний тренер „Карпат”:

- Дуже вдячний уболівальникам, які протягом сезону підтримували команду. І останній матч засвідчив, що така підтримка глядачів вимагає повної самовіддачі у грі. Наші футболісти мали велике бажання перемогти, але не все у них виходило. Ми бачимо своє вади, які не дають реалізовувати гольові моменти. Тож будемо працювати над виконавською майстерністю гравців. Було дуже багато емоцій, особливо у другому таймі.

- Олександре Олексійовичу, сьогодні Фещука замінили через те, що знову не виправдав ваші надії?
- Вас журналістів, не задовольняли гра Ідахора і зараз ми „розкручуємо” Фещука. Про яке задоволення може йти мова, коли в команди великі претензії до Фещука за його бійцівські якості. Зрештою не дуже нам допоміг Платон. Висновки ми зробимо, але вважаю, що ми зробили помилку, коли відрахували Ідахора. Зрештою, це політика клубу і я її підтримую в тій частині, що потрібно давати грати місцевим футболістам, але ж вони повинні при цьому відчувати відповідальність за свої дії. Все це ми будемо аналізувати під час міжсезоння, а наразі ще раз всім дякую за підтримку.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова спеціально для sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

РОТАНЬ – об Олимпиаде: «На наших глазах убивают мечту футболистов»
Футбол | 24 июня 2024, 15:17 4
РОТАНЬ – об Олимпиаде: «На наших глазах убивают мечту футболистов»

Главный тренер олимпийской сборной Украины недоволен переговорами с клубами

Таблицы Евро-2024. Венгрия стала конкурентом Украины в списке третьих мест
Футбол | 24 июня 2024, 06:23 43
Таблицы Евро-2024. Венгрия стала конкурентом Украины в списке третьих мест

Германия и Швейцария вышли в 1/8 финала, Шотландия покидает чемпионат

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.