Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 июля 2023, 01:20
1075
0

Команды Донецка выиграли чемпионат Украины по пятиборью

В Киеве завершился открытый чемпионат Украины по пятиборью

| Обновлено 01 июля 2023, 01:20
1075
0
Команды Донецка выиграли чемпионат Украины по пятиборью
Ще не встигнувши перевести подих після фіналу Кубку світу з сучасного п’ятиборства у Нижньому Новгороді, де Вікторія Терещук, Ганна Буряк та Павло Тимощенко здобули для України повний комплект медалей, українські спортсмени знову ринулися в бій.
Нещодавно у Києві відбувся відкритий чемпіонат України, участь у якому взяли 46 атлетів з України, Росії та Білорусі.
За словами головного тренера збірної Олега Плаксіна, це була перша «проба пера» - провести змагання на базі Центрального спортивного клубу Збройних сил України, де найближчим часом буде споруджено спеціально призначений для сучасного п'ятиборства спортивний комплекс. Він складатиметься із залу для фехтування, басейну, конкурного поля та стадіону з трибунами. Майбутній комплекс дасть змогу проводити всі види п'ятиборства в одному місці та відчинить двері Федерації сучасного п'ятиборства України проводити престижні міжнародні турніри в Україні.
В запеклій боротьбі перше та друге місце посіли Денис Павлюк (м. Київ) та Руслан Наконечний (Донецька обл.) відповідно, набравши однакову сумарну кількість очок – 5844. Почесне третє місце виборов росіянин Павло Секретев з результатом 5828.
У змаганнях серед жінок з самого початку три молодих спортсменки зі світовим ім'ям – Анастасія Спас, Ганна Буряк та Ірина Хохлова – очолили турнірну таблицю та змагалися за звання чемпіонки. Цього разу свою першість підтвердила переможниця двох етапів Кубка світу та бронзова призерка фіналу Кубку світу Ганна Буряк (Луганська обл.), набравши 5468 пунктів. «Срібло» дісталося Ірині Хохловій (Донецька обл.) – 5348. Бронзовою призеркою стала Анастасія Спас (Донецька обл.), яка після невдалого виступу в конкурі фінішувала з 5072-ма очками.
Командний залік відкритого чемпіонату України виграли чоловіча та жіноча команди Донецької області.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.