Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2175
1

Зроблено перший крок у реалізації побудови Академії футзалу

Розпочалося виконання домовленостей, укладених між ПАТ «Прикарпаттяобленерго» та Івано-Франківськом

Зроблено перший крок у реалізації побудови Академії футзалу

Розпочалося виконання домовленостей, укладених між ПАТ «Прикарпаттяобленерго» та містом. Сесія дала дозвіл Івано-Франківській міській раді на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва спорткомплексу.

«Енергетики» звернулися до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з проханням створити робочу групу, яка координуватиме перебудову муніципальних електромереж, та провести її перше засідання.

Нагадаємо, відповідний Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю у галузі покращення соціальної інфраструктури міста Івано-Франківська було підписано у березні 2013 року. ПАТ «Прикарпаттяобленерго» спільно з міською радою взялися профінансувати будівництво нових електромереж замість тих, які раніше належали КЕЧ району, а тепер є власністю міста. Міська влада натомість виділить земельну ділянку під будівництво спортивного комплексу.

«Для результативної роботи групи ми пропонуємо включити до її складу і представника організації, якій будуть належати ці житлові будинки і яка буде здійснювати їх обслуговування у подальшому.

Також, на нашу думку, там має бути представник, який буде координування фінансування робіт з реконструкції внутрішньо будинкових мереж з міського бюджету. І перша така зустріч», - заявив голова правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен, котрий також є президентом НФК «Ураган».

Успішна співпраця стане першим кроком у побудові сучасного спорткомплексу «Академія футзалу» в районі Пасічної поблизу міського озера.

За інформацією ПАТ «Прикарпаттяобленерго», www.oe.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rno555
це вирок великому футболу- смерть-