Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 04 июня 2013, 20:44
2812
0

Австрия вышла в финал Мемориала Лобановского

Австрийцы в полуфинальном матче разгромили команду Чехии

| Обновлено 04 июня 2013, 20:44
2812
0
Австрия вышла в финал Мемориала Лобановского

Молодіжна збірна команда Австрії у півфінальному матчі турніру, присвяченому пам’яті Валерія Лобановського, розгромила збірну Чехії з рахунком 3:0 та вийшла до фіналу змагань.

Матч розпочався з активних спроб чеської збірної нав’язати суперникам свою гру. На 17-й хвилині Їрашек зважився на дальній удар після розіграшу штрафного, але Ріглер добре обрав позицію у воротах.

Вже через шість хвилин австрійці відкрили рахунок. Вастіч прийняв м’яч на вході до карного майданчику і невідпорним «пострілом» зняв «павутиння» з правої дев’ятки воріт збірної Чехії. На 30-й хвилині Вастіч ледве не подвоїв перевагу своєї команди, але з ударом форварда впорався голкіпер Мандоус.

Перед свистком на перерву чеська збірна сама собі «привезла» другий гол. Мандоус помилився на виході під час чергової атаки збірної Австрії, а Песінгер фактично переправив м’яч у порожні ворота.

У другому таймі підопічні Якуба Доваліла збільшили тиск на ворота суперників, але відзначитися їм так і не вдалося. Навпаки, третій гол забили австрійці: на 70-й хвилині Зуль завершив філігранну багатоходівку влучним ударом у падінні.

Чехія U-21 − Австрія U-21 − 0:3
Голи:
Вастіч (23), Песінгер (42), Зуль (70)

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.