Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 04 июня 2013, 13:03
1861
3

ЭДМАР: «Приятно вновь попасть в сборную Украины»

Полузащитник харьковского «Металлиста» о своем возвращении в стан национальной команды

| Обновлено 04 июня 2013, 13:03
1861
3
ЭДМАР: «Приятно вновь попасть в сборную Украины»

7-го червня національна збірна команда України проведе матч відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року з командою Чорногорії, який відбудеться у Подгориці. Напередодні матчу прес-служба Федерації футболу України поспілкувалася з півзахисником національної команди Едмаром.

- Що ти відчуваєш після повернення до збірної України після тривалої перерви? У тебе вийшов хороший фініш цього сезону: «Металіст» завоював срібло, тебе знову викликали до національної команди...
-  Звичайно, приємно знову потрапити до збірної України. Для мене це дуже важливо. Я вважаю, що це престижно для кожного футболіста. Що стосується другого місця «Металіста», це увійде в історію. Для всіх харків'ян це дуже приємно.

-  Які у взаємини з хлопцями з «Динамо»? Чи немає напруженості між вами по закінченні сезону?
- Тут такого немає. Це в чемпіонаті можна говорити про «Шахтар», «Дніпро», «Динамо», а в таборі національної збірної ми - єдине ціле.

-  Як вважаєш, чи є втратою для збірної України напередодні важливого відбірного матчу з Чорногорією травма твого одноклубника Марко Девича?
-  Марко завжди намагається показувати хороший футбол. Він - справжній професіонал. Для збірної це втрата, адже він набрав дуже хорошу форму останнього часу. Йому потрібно лікувати коліно, і це зараз найголовніше для нього.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Chester
А ещё приятнее видеть как выпускают поиграть дисквалифицированного Степаненко, а тебя оставляют на лавке. Нахера Фоменко его вызывал вообще? Обидно за Эдика.
VictorOd
Уебашки минусуют.
VictorOd
А я думаю, найголовніше для нього зараз - весілля і медовий місяць.