Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5128
23

Игорь ДЕДЫШИН: «Было ошибкой доверять трансферы тренерам»

Генеральный директор «Карпат» пообщался с журналистами

Учора відбувся брифінг Ігора Дедишина з журналістами, де він відповів на найбільш болючі питання про стан справ у Карпатах.

Дедишин Ігор Михайлович розпочав брифінг повідомленням, що скликати такий брифінг була його ідея, оскільки дуже багато чуток навколо Карпат.

- Назвіть будь-ласка конкретні суми за які клуби зможуть купити футболістів, що виставлені на трансфер?
- В першу чергу хочемо спростувати чутки про те, що таким чином клуб хоче принизити гідність футболістів, виставивши їх на трансфер.

А власне вартість того, чи іншого футболіста, визначає ринок - все залежить від того скільки будуть готові заплати.

Також вплив будуть мати затрати, що поніс клуб для того, щоб виховати футболістів і вивести їх на той рівень на якому вони знаходяться.

- Хіба всі футболісти, що виставлені на трансфер показували погані результати?
- Серед футболістів, що виставлені на тренсфер є такі, що втратили мотивацію або вважають себе недооціненими. Виставивши на трансфер клуб дав можливість учасникам ринку оцінити їх.

Є й такі, що підходили і прямо говорили, що хочуть змінити обстановку, чи просто наприкінці кар'єри заробити грошей. Клуб не виставляє захмарних цін і готовий вислухати будь-які пропозиції.

- Пластун неодноразово заявляв, що хоче прогресувати з Карпатами і на даний момент є лідером команди на своїй позиції, чому він потрапив у цей список?
- В тому, що клуб виставив того чи іншого гравця я не бачу нічого поганого і це не означає, що вони низького рівня. По кожному футболістові будемо згодом приймати рішення і по Пластунові зокрема.

- Якщо всіх викуплять, що Ви будете робити?
- Будемо шукати нових футболістів на відповідні місця. Зважаючи на те, що клуб виставив гравців на трансфер - така ситуація є очікуваною і робота по пошуку нових гравців вже ведеться.

- Чи не занадто важко буде новому тренерові, оскільки, потрібно буде будувати команду з нуля?
- Було помилкою, що клуб довіряв тренерам трансферну політику. За останні 5 років тільки тренери приймали рішення кого купити. Клуб не нав’язував тренерам футболістів. Ми довіряли тренеру. За трансфери повинен відповідати клуб.

В клубі потрібно створити скаутську службу - тоді клуб буде відповідати за трансфери. Наразі ідея в тому, щоб новий тренер почав з чистого листка. Якщо новий тренер скаже, що хтось з тих, що виставлені на трансфер, потрібний - то відповідно клуб залишить гравців.

galsports.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LVIV_LVIV_LVIV
да что тут говорить, ГАЗПром разваливает ЧМ Украины !!!!
У ГАЗПРОМА же буджет Миллиард $ - з таким баблом можно не то что ЧМ развалить... ВСЕ предыдущие сезоны ни одна команда не имела серьезных проблем з финансами ,а как объявили о объединенном чемпионате так КЛУБЫ : ГОВЕРЛА ,КРИВБАС,АРСЕНАЛ,ВОЛЫНЬ и теперь КАРПАТЫ (хотя это не удевительно там же ДыМ )начали угасать (((
думаю так расформируют половину команд ЧМ УКР и тогда оставшиеся клубы попадут в объединенный чемпионат !!!
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mihaill2009
Дыминский решил пойти по пути киевского Арсенала,разогнать всех,набрать недооцененных футболистов готовых какое то время играть на морально- волевых почти задаром.Что ж на сезон их может и хватит а дальше посмотрим.
marians
В даній ситуаціі немає нічого несподіваного. Димінський ніколи не мав і не буде мати таких грошей і можливостей які є в інших багатих президентів клубів. Але понтів і гамна в ньому точно більше ніж він собі може долзволити. Він себе оточив в клубі такими самими поцами. Тому постійно в Карпатах кидають футболлістів і валять все на тренерів. Дуже вдалий період Кононова це цілком заслуга тренера і гравців, які хотіли піднятися на вищий рівень. Дим побачив, що є певний результат за невеликі гроші і тому деякий час не сильно ліз до команди. Але далі футболісти "стали зірками" і для підтримання мотиваціі іх треба було або продавати , або піднімати зарплати. Того в Карпатах зробити не могли і не хотіли, тому пішов логічний провал. А те що відбуваєтьься зараз відповідний наслідок "роботи" керівництва, здач матчів, і відношенння до своіх футболістів.
Що стосується костова, то він просто не знав під шо підписувався, або не мав інших пропозицій і думав повторити Кононова. Але поганим треннером його вважати не можна.
Observer
А чому тоді прямо не сказати на всю країну, що мов так і так хлопці, ми не маємо змоги платити вам таку високу зарплату, тому думайте самі - або залишайтеся в клубі за меншу зарплату, або шукайте собі іншу команду. Навіщо влаштовувати цирк на весь світ і виставляти себе на посміховисько?
Але з іншої сторони, якщо Дим не прикидається і реально такий бідний, як ти стверджуєш, що не в змозі платити гравцям зарплату хоча б на рівні задрипаного (з точки зору європейських чемпіонатів) ЧУ, тоді подальші перспективи Карпат вимальовуються дуже плачевними - якщо клуб взагалі не зникне, то в кращому випадку буде плентатися десь на задвірках другої ліги
Vsegda_Za_Metall (Finland)
В першу чергу хочемо спростувати чутки про те, що таким чином клуб хоче принизити гідність футболістів, виставивши їх на трансфер.
Післятих слів відразу ж стало ясно для чого ви це все робите. Щоб принизити гравцив, мовляв ви нікому не потрібні, й далі занизити в рази умови контракту. Коли ж в Карпатах все налагодиться?
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
scooterok
Було помилкою відправити Маркевича та передати клуб вболівальникам!
Маркевич зараз топ тренер.
Щодо управління клубом вболівальниками, покажіть хоть один такий у світі ще.
Вибачте, ставити хлопчика якому 20+ років президентом клубу смішно!
Не клуб а дійсно приватна псих лікарня.
scooterok
Так навіщо було чиплятися вишки? За що боротися клуб планує з таким бюджетом?
А чому радіти, що ППД буде утримувати команду?
Навіщо утримувати команду? Тянути за вуха вболівальник, що би той побачив як знущаються над командою суперники?
Нема грошей продай або розформуй клуб.
Хіба комусь цікаво, коли клуб у хвості плестися буде?
Чи хтось думає, що наберуть 20 футболістів і станеться чудо, половина з них вистрілить???
scooterok
Стрийска Скала, Газовик Комарно :D
Чи там грали зірки які достойні грати у ЛЄ???
Observer
Все написане тобою суті не міняє: ДИМ ЖЛОБ! З якого переляку якась ліва "Крісал Лімітед" повинна фінансувати клуб Дима??? Вона як прийшла рік тому, так собі й пішла! А до того 20 років хто фінансував Карпати з не гіршим підбором гравців, ніж зараз (а часом і кращим)??? Дим вже взагалі оборзів - хоче виступати у вищій лізі, при цьому майже не вкладати в клуб грошей, а обов'язки фінансування перекласти на когось іншого... він що думає, що самий хитрожопий?
asds95
Було помилкою природи привести на світ Дедишина
mmkozik
Підписуюсь під кожним словом!
Сволота
[quote]Ще плюс всі футболісти себе уявляють як "Мессі" і зарплати хочуть не менше. От і подивимося , чи є на тих "Мессі" такий попит , як крик. А нових футболістів набрати , та без проблем , он Кривбас , ціла команда готова))))))))[/quote]
враховуючи, що Кривбасу с сьогодні немає, як команди - "скинути баласт" і набрати з Кривбасу
qaz2008r
Ще плюс всі футболісти себе уявляють як "Мессі" і зарплати хочуть не менше. От і подивимося , чи є на тих "Мессі" такий попит , як крик. А нових футболістів набрати , та без проблем , он Кривбас , ціла команда готова))))))))
taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lev
ЛУКАВЛЯТЬ! МЕТА після виставлення на ТРАНСФЕР, ВКОРОТИТИ зарплати ФУТБОЛІСТАМ, проте ті ОЗЛОБЛЯТЬСЯ та ЗЛИЮТЬ команду у першу лігу! СІЛЬПО!
R00013
А вообще-то, подобные вещи в футболе, когда вся команда УПЛ выставляется на трансфер, стала реальностью в Украине по одной простой причине: футболом у нас зачастую руководят люди, которые разбираются внем, как свинья в апельсинах. Футбольная команда - это ж не колхоз, где одних алкоголиков можно разогнать, набрать других таких же, и те будут пахать не хуже тех, кого разогнали... Да что говорить, вы и сами прекрасно все понимаете... У нас, как всегда, две беды - дураки и дороги...
R00013
А вообще-то, подобные вещи в футболе, когда вся команда УПЛ выставляется на трансфер, стала реальностью в Украине по одной