Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3153
0

Металург З - Карпати - 1:2. Іщенко реабілітувався

Огляд матчу

Металург З - Карпати - 1:2. Іщенко реабілітувався

Голи Батисти та Іщенка принесли першу вольову перемогу львівським “Карпатам” у цьому Чемпіонаті та першу перемогу у другому колі. Зазначимо, що після швидкого голу на 5-й хвилині у виконанні Перишича “зелено-білі” не лише зуміли зібратися і відіграти попущений гол, а й здобути важливу, з огляду на турнірну боротьбу, перемогу на виїзді.

Поєдинок обидві команди розпочали без розвідки, і вже на 1-й хвилині “обмінялися” небезпечними фланговими атаками. А на 5-й хвилині після удару Модебадзе головою Андрій Тлумак продемонстрував дива реакції, і перевів м’яч на кутовий. Щоправда, цей кутовий став результативним для господарів: срібний призер останнього молодіжного чемпіонату Європи Годин подав з правого флангу, і Перишич вдало зіграв головою на випередження. Варто зазначити, що стандарти у виконанні “Металурга” – так і залишилися найнебезпечнішою зброєю господарів.

Проте, молода львівська команда довела, що у неї є характер, і зуміла перехопити ініціативу. І, як-то кажуть, на кожного Перишича є свій Батиста. Бразильський легіонер “Карпат” на 33-й хвилині після навісу зі штрафного у виконанні Кобина ударом головою у дальню “дев’ятку” зрівняв рахунок у матчі. Ще до цього епізоду Олександр Іщенко поміняв Максима Фещука на Руслана Платона. Важко сказати, з чим була пов’язана заміна: або Максим отримав якесь ушкодження, або ж його діями на полі Олександр Іщенко залишився не задоволений. У будь-якому разі, заміна виявилася виправданою – Руслан й справді зробив гру атаки значно гострішою.

Другий тайм команди розпочали так, наче це саме львів’янам перемога у матчі була більш потрібною. У господарів нічого не виходило в атакуючих діях, а “Карпати” методично проводили (нехай і не дуже небезпечні, проте доволі якісні) атаки на ворота Постранського. На 62-й хвилині Батиста пройшов по центру у штрафний господарів, точним пасом знайшов Платона, але удар останнього з розвороту у стрибку кінчиками пальців витягнув Постранський. Після подачі кутового м’яч відлетів до Распопова, проти якого у 23-х метрах від воріт небезпечно зіграв захисник “Металурга”, і суддя призначив вільний удар.

Микола Іщенко після розіграшу вільного за участю Шмакова та Сучкова влучно пробив у нижній кут воріт. Пригадується, як через не забитий Іщенком пенальті у домашньому матчі проти донецького “Металурга” , “Карпати” так і не зуміли здобути перемогу. Тепер же точний та значно складніший удар Миколи приніс перемогу “зелено-білим”. Тому будемо вважати, що Микола Іщенко віддав старий боржок вболівальникам своєї команди.

Після цього футболісти “Металурга” перехопили ініціативу, і змогли створити кілька небезпечних моментів біля воріт “Карпат”. Проте вдала гра захисників, Андрія Тлумака та подекуди неточність запорізьких нападників таки дозволила львів’янам втримати переможний для себе рахунок: 2:1 – і це перша виїзна перемога “Карпат” у першому матчі другого кола!

Львів’янам у цьому сезоні залишається провести перенесений через несприятливі погодні умови домашній поєдинок проти київського “Арсеналу”, намічений на 2 грудня.

 

Офсайт ФК Карпати

 

Металург З – Карпати – 1:2 (1:1).

Запорожжя. Центральний стадіон. 16.00.

Суддя: О. Деревинський (Київ)

Металург З: Постранський, Челядинський, Перишич, Карамушка, Польовий, Кашевський, Демченко, Годин (Лазарович, 77), Силюк, Модебадзе, Тасевськи (Селак, 57).

Карпати: Тлумак, Федорів, Сучков (Тимчишин, 85), Распопов, Шмаков (Лапко, 70), Іщенко, Годвін, Пшеничних, Кобин, Батиста, Фещук (Платон, 27).

 Перишич, 6 – Батиста, 33. Іщенко, 63.

 Тасевськи, 39. Челядинський, 85 - Батиста, 34. Сучков, 75. Лапко, 86.

 

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА, ЖМИТЕ СЮДА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Легендарный Касильяс расхвалил Лунина и сообщил, кто сыграет в финале ЛЧ
Футбол | 09 мая 2024, 20:46 0
Легендарный Касильяс расхвалил Лунина и сообщил, кто сыграет в финале ЛЧ

Икер считает, что против «Боруссии» должен сыграть именно украинский вратарь

Лунин подписал контракт со всемирно известным спортивным брендом
Футбол | 09 мая 2024, 20:01 1
Лунин подписал контракт со всемирно известным спортивным брендом

Украинский вратарь подписал контракт с Adidas

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.