Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2632
1

Кардинальні підсумки Кардинал-Рівне + ВИДЕО

Футзальний клуб «Кардинал-Рівне» провів прес-конферецію, на якій були підбиті підсумки сезону

Кардинальні підсумки Кардинал-Рівне + ВИДЕО

Перша четвірка відіграла на належному рівні, а от друга - ні. Таке резюме виступу своєї команди за підсумками сезону, що минув, зробив президент міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка. Під час прес-конференції, присвяченої завершенню чемпіонату, керівництво озвучило головні проблеми та плани. Найбільше «кардиналівців» нині непокоїть стан майданчика.

Незважаючи на передостаннє, шосте місце в Екстралізі, а також виліт з Кубка України вже на першому етапі, керівництво «Кардиналу» загалом виступом команди залишилося задоволене.

Михайло Кондратюк, віце-президент МФК «Кардинал Рівне»:

- Вважаю, що це був одним з найкращих сезонів. Хоч ми і не потрапили в четвірку, усі ігри були високого накалу, ми змогли перемогти чемпіона, інших добре укомплектованих суперників.

Керівники «Кардиналу» вірять, що на новий сезон бюджет клубу буде щонайменше не гіршим, ніж цього року, а тому планують залучити до заявки більш сильних гравців. Із нинішнього складу на наступний чемпіонат собі місце гарантувало лише п'ятеро гравців.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:

- На цей момент залишилися в команді Чернієнко, Маринюк, Бондар, Танський, Ситник... Є питання по Когуту, Басичу, Фаренюку... Тригубець теж під питанням.

Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне»:

- Є проблеми зі складом. Але склад визначається фінансуванням. Цього року воно було кращим, ніж торік, але проблеми все ж є. Десь не виконали зобов'язання організації, які обіцяли допомогти.

Іншим питанням, над яким серйозно доведеться помізкувати у міжсезоння керівникам «Кардиналу», є підлога у спорткомплексі 4-ї спортшколи. Нині вона одна з найгірших в Екстра-лізі. На встановлення сучасного покриття потрібно 350 тисяч гривень. Тут президент клубу розраховує на підтримку Рівнеради.

Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне»:

- Є певні зрушення - була створена комісія міськради. Сьогодні на сесії заслухали депутата Паладійчука, який запропонував знайти кошти, щоб замінити покриття.

Нині гравці «Кардинала» у відпустці. Знову разом команда збереться 25 червня. Після першого збору вона вирушить на турнір до Кувейту. Щодо подальшої підготовки, то з її графіком керівництво клубу визначиться вже після того, як Екстра-ліга оголосить про дату початку нового чемпіонату.

Руслан САВУЛЯК, Сергій САФТА, Інформаційна програма «День» Телеканалу «РТБ»

Повна прес-конференція

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pravda78
было бы неплохо с игроками рассчитаться,а потом уже и кувейтами понтоваться