Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
| Обновлено 02 ноября 2021, 04:25
4714
0

Пляжный футбол высшего уровня приходит в Киев

Уже в пятницу в Киеве стартует отборочный этап Чемпионата Европы по пляжному футболу

| Обновлено 02 ноября 2021, 04:25
4714
0

Три дні – 24, 25 та 26-го травня у столичному Гідропарку відбудеться відбірковий етап Чемпіонату Європи з пляжного футболу  - Euro Beach Soccer League Kiev 2013! Київський тур ЧЄ пройде у «Місті Спорту» київського Гідропарку. У турнірі візьмуть участь провідні збірні континенту – Франція, Швейцарія, Польща та Україна.

Перед стартом відбіркового етапу Київська Міська Державна Адміністрація спільно з Асоціацією Пляжного Футболу України та соціально-відповідальним бізнесом – енергетичною компанією ДТЕК розгорнули масштабну роботу по благоустрою території Гідропарку під назвою «Гідропарк Місто Спорту». У короткий термін були знесені усі незаконні будівлі та почато будівництво сучасної інфраструктури. Новий пейзаж зі сучасним стадіоном пляжного футболу «Гидропарк Арена» та іншими спорудами для пляжних видів спорту порадує усіх гостей столиці України та киян, які відпочивають у Гідропарку.  

Матчі Euro Beach Soccer League Kiev 2013 стартують у п’ятницю, 24 травня. Змагання о 18:30 відкриє матч Швейцарія – Польща, за ними о 19:45 на пісок вийдуть українці та французи. У суботу, 25 травня старт поєдинків призначено на 14:00. Спочатку на «Укртелеком Арені» зіграють Франція та Швейцарія, а після них о 15:15 Україна – Польща. Останній день етапу – неділя, 26 травня. О 14-ій години зійдуться Франція і Польща, а о 15:15 Україна та Швейцарія.

Квитки на відбірковий етап Чемпіонату Європи з пляжного футболу для всіх вболівальників організатори зробили безкоштовними! На сайті будь-який вболівальник може замовити квиток на матчі турніру. На його електрону пошту надійде квиток, який потрібно роздрукувати або показати його в електронному вигляді на екрані мобільного телефону. Важливо: електронний квиток потрібно активувати у стюардів на вході в «Гідропарк Арену» не пізніше, ніж за 15 хвилин до початку першого матчу того ігрового дня, на який заброньовано квиток! Після цього, квиток вже буде не дійсним!

Прикрасою кожного дня змагань стануть підсумок конкурсів «Міс чарлідінг» та «Міс Хостес» Чемпіонату Європи пляжного футболу, в якому беруть участь красуні України.

Крім того, для всіх вболівальників організатори придбали дощовики на той випадок, якщо під час матчів буде йти дощ. Тож, матчі відбудуться в будь-яку погоду!

 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Довбик популяризирует украинский. Жирона допустила смешную ошибку
Футбол | 28 марта 2024, 23:05 2
ВИДЕО. Довбик популяризирует украинский. Жирона допустила смешную ошибку

Артем принял участие в видео с отличной идеей от пресс-службы «красно-белых»

Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией
Футбол | 29 марта 2024, 03:16 0
Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией

Сообщается, что мюнхенцы будут обязаны выплатить Томасу 10–12 миллионов евро

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.