Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 сентября 2023, 16:49
3469
1

Сборная Украины уступила итальянцам в отборе на Евро-2013

Подопечные Юрия Мороза пропустили гол в концовке поединка

| Обновлено 27 сентября 2023, 16:49
3469
1

У середу, 22 травня, юнацька збірна України U-19 зіграла свій перший матч еліт-раунду відбору до чемпіонату Європи 2013 року. У Краснодарі (Росія) команда Юрія Мороза поступилася збірній Італії з рахунком 0:1.

Українська збірна активніше розпочала цю зустріч, вже на 12-й хвилині Юрченко мав нагоду відзначитись, але з ударом нашого капітана впорався голкіпер суперників Краньо. У подальшому італійцям вдалося перехопити ініціативу та створити два небезпечних моменти у воріт Сарнавського. На 30-й хвилині Роцці небезпечно замикав навісну передачу зі штрафного, а на 39-й хвилині наш голкіпер врятував команду від голу після удару Інсіньє.

У другому таймі пішла більш розкута гра, небезпечні моменти виникали біля воріт обох збірних. Початок другої половини зустрічі пройшов під акомпанемент атак українців, але свої нагоди не реалізували Безбородько та Гришин. А на 74-й хвилині Італії вдалася швидка флангова атака, яка завершилася влучним ударом Роцці у дальній нижній кут.

Збірна України кинулась відіграватися, і мала декілька нагод для того, щоб уникнути поразки. На 75-й та 77-й хвилинах Гришин та Хобленко потурбували Краньо небезпечними ударами, а найкращий момент на 83-й хвилині мав Блізніченко, який з близької відстані не зумів переграти воротаря італійської збірної.

Свій другий матч еліт-раунду відбірного циклу до чемпіонату Європи 2013 року українська збірна зіграє 24-го травня. Суперником команди Юрія Мороза буде російська збірна.

Україна U-19 − Італія U-19 − 0:1
Гол:
Роцці (74)

Україна: Сарнавський − Соболь, Шишка, Сваток, Мірошниченко, Безбородько (Хобленко, 75), Юрченко (к), Гринь (Блізніченко, 79), Мишнов (Крапивний, 86), Гришин, Павленко

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
torosidis
Следовало ожидать. Ждём дальнейших "успехов".