Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
918
0

Роман Кіндратів зіграв свій 300-й матч у футболці Урагану

У 300 проведених матчах у складі прикарпатців Кіндратів зумів відзначитися 54 рази

Роман Кіндратів зіграв свій 300-й матч у футболці Урагану

Перша гра півфінальної серії плей-офф проти луганської «ЛТК», напевне, найбільше запам'яталася капітану івано-франківців Роману Кіндратіву. 34-річний футзаліст, який цього сезону став кращим гвардійцем в історії клубу, зіграв свій ювілейний 300-й матч у футболці «Урагану».

Перед цим поєдинком символічну футболку з номером 300 Кіндратіву, який проводить свій десятий сезон в Івано-Франківську, від імені фан-клубу «драконів» презентував один з ініціаторів створення «Ура-Фану» Роман Стречковський. Ювілейна для капітана гра завершилася впевненою перемогою господарів з переконливим рахунком 6:1, а другий гол у ворота «телефоністів» забив саме четвертий номер івано-франківців.

Відзначимо, що саме Роман Кіндратів став автором дебютного забитого м'яча «Урагану» в еліті вітчизняного міні-футболу. Загалом у 300 проведених матчах у складі прикарпатців зумів відзначитися 54 рази. У січні цього року капітан «драконів» обійшов Романа Ярого у списку кращих гвардійців клубу, перевершивши попереднє досягнення, яке складало 284 матчі.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.