Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
7002
17

Олександр СЕВІДОВ: «Ми незаслужено покидаємо Прем’єр-лігу»

«Говерла» – «Волинь» – 1:1. Післяматчева прес-конференція

Олександр СЕВІДОВ: «Ми незаслужено покидаємо Прем’єр-лігу»

Головний тренер «Говерли» Олександр СЕВІДОВ:

- Провівши величезний об’єм роботи, гадаю, ми незаслужено покидаємо Прем’єр-лігу, адже були команди слабші за нас та зараз нікого не хочу «чорнити» - свою спортивну боротьбу ми завершили на 15-му місці. Нинішній результат вважаю також незаслуженим, адже контролювали практично весь хід поєдинку, але… життя продовжується далі.

- Які в вас плани, ви готові працювати далі в «Говерлі»?
- Поки мене ще ніхто не звільняв. Я вже маю внутрішнє рішення, зараз не буду його озвучувати – це не коректно. Футбол не терпить поверхового відношення в жодному аспекті, якщо десь є недолік – починаються проблеми. Але вину за невдалий сезон можу взяти на себе. Були матчі, де я помилився, але в загальному мені не соромно за виконану роботу. Зараз не хочу обговорювати нефутбольні питання, хоча пам’ятаєте перший матч в Луцьку, а поєдинок в Маріуполі, а незарахований гол в домашньому матчі з «Дніпром», домашній матч із «Зорею»… Але ще раз скажу – моя совість перед вами чиста. Сьогодні налаштовував футболістів на матч не за гроші, а за честь.

- Що можете сказати про інформацію, оприлюднену на різних інформаційних ресурсах, про те, що ви головний претендент на пост головного тренера «Карпат»?
- Можна багато про що написати в інтеренеті… Ще мій перший вчитель у тренерському ремеслі Семен Альтман мене вчив, що не потрібно клювати на пусту консервну банку. Тепер не буду ані спростовувати, ані  підтверджувати цю інформацію. Завтра матиму зустріч із віце-президентом, на якій і розставимо всі крапки над «і». Буде офіційна інформація, тоді й будемо про щось говорити.

Головний тренер «Волині» Віталій КВАРЦЯНИЙ:

- Гра була дуже відповідальна, тому у нас і не вийшов кваліфікаційний футбол. Хлопці переживали, щоб не припуститися помилок, потім спонтанно в нас виникли три-чотири моменти, але не змогли їх реалізувати. Другий тайм вийшов трохи веселішим, але знову змарнували кілька нагод – Ерік Бікфалві мав момент і Бобир. А коли видалили гравця з поля стало й зовсім сутужно. Вийшов напружений двобій, наче в кубковому матчі. Ставилося завдання зіграти внічию, а якщо вийде, то й перемогти. Вдалося зробити результат, хоч гра й не вдалася. В роздягальні привітав хлопців з таким здобутком.

- Можете прокоментувати фінансову ситуацію в клубі?
- Потроху ситуація вирішується. Перед цим матчем гравцям виплатили частину зарплатні. Гадаю, що поступово відповідальні люди максимально вирішать дану ситуацію, але потрібен час.

www.fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Почему никто не говорит об этом? Фаны Челси смакуют суперпас Мудрика
Футбол | 03 мая 2024, 07:44 25
ВИДЕО. Почему никто не говорит об этом? Фаны Челси смакуют суперпас Мудрика

«Пенсионеры» вместе с Михаилом обыграли «Тоттенхэм» 2:0 в перенесенном матче АПЛ

Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию
Футбол | 03 мая 2024, 23:59 1
Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
milan90
все заслуженно! полностью и безвольно проиграли Кривбассу и решающий матч с конкурентом дома не выиграли! о чем тут можно говорить???
shostakukrein
А динама 6-ми.
Dynamo50
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dynamo50
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Hartmann22
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Космонавт ДК
Несколько матчей были слиты вчистую,вот вам и потеря очков.Весь сезон команда не могла найти балланс,а ведь для этого была 1 лига..Думаю,Максимов бы справился..
CTAKAH_CTAKAHbI4
Да не хер вам делать в УПЛ
GREmI87
Всё по делу.А Балафаса и Леталека можно было бы оставить в УПЛ,парни явно повыше уровня чем 1 лига
Fletch_64
Заслуженно, заслуженно!...))))
Ваш клуб в лице его директора две недели назадсо львовскими фанами разыграл "фашистскую карту"... Нагнав беспричинно милиции и спровоцировав конфлик, и "примерно-показательно" кровопускание устроил...
В день матча, на "антихвашистком шабаше" в Киеве ваш босс Нестор Шуфрич пеной у рта исходился в гневных отповедях пресловутым "хвашистам", которых никто и нигде, кроме его и подельников, не видит!!!...))))
Фортуна ДОЛЖНА была отвернуться от вашей команды!!!!!...
Хотя сама команда весной играла временами симпатично... но - такие боссы не заслуживают этого, и точка!!!...
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Хрюн Моржов
Незаслуженно покидаете? Это с какого боку посмотреть. С учетом того, что еще шесть клубов такого же балласта, как и вы, выполнили свою единственную задачу на все годы в ЧУ - сохранили это место в УПЛ - то незаслуженно. Если оценить вашу игру беспристрастно, не оглядываясь на аналоги, то вас надо было выгнать еще после десятого тура.
makas11
вот баран. молчал бы про домашний матч с Днепром))))))там реально 0-3 в 1 тайме должно было быть 2 пеналя и удаления до 43 минуты. о каком голе в ворота днепра во 2 тайме оно бы говоило)))интересно просто. и если седидов считает сто можно селезнева 2мя руками в штрафной тянуть за футболку а затем теме же 2 мя руками толкать в спину на газон.......и неполучть за это пенали? то грошь цена такому тренеру......
black_touch
че минусуете лузеры
tsvik12
дуже не стабільно грали...все доволі логічно...і ще трішки не повезло
black_touch
лузерс
v.pirogov75
Из Говерлы жаль только Севидова! Не плохой тренер
supersonic3
За то что боролись, конечно респект, но в целом выглядели слабее почти за всех.