Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 мая 2013, 15:05
2004
4

Александр ПАЛЯНИЦА: «Удивило отношение Карпат к игре»

Львовскому клубу очки были нужны больше, чем «Днепру», уверен специалист

| Обновлено 16 мая 2013, 15:05
2004
4
Александр ПАЛЯНИЦА: «Удивило отношение Карпат к игре»
Александр Паляница

Екс-форвард львівських «Карпат» Олександр Паляниця свого часу у парі з Іваном Гецком наводив жах на команди суперниці «зелено-білих», штампуючи голи один за одним. Також Паляниці довелося пограти за такі команди, як «Дніпро», «Кривбас», «Металіст», та двічі зіграти за національну збірну України. Він поділився враженнями про перипетії останнього матчу між «Карпатами» та «Дніпром» (2:4) зі «Спортивкою».

- Неприємно вразило те, як грали «Карпати» у першому таймі, -- бере слово Олександр Паляниця. У гравців «Карпат» не було помітно спортивної злості. Звісно, що у футболі не все завжди виходить у всіх матчах, але щоб грати так безвольно. Склалося враження, що нічого нікому не потрібно. Загалом «Дніпро» було на голову сильнішим від «Карпат». Юрій Дячук-Ставицький каже, мовляв, у другому таймі вдалося вирівняти гру. На мій погляд, у другому таймі «Дніпру» нічого не було потрібно, бо воно мало комфортну перевагу в рахунку після першого тайму.

- Свого часу ви грали і в «Дніпрі», і в «Карпатах». А за кого вболівали у недільному матчі?
- Звісно, що у цьому матчі більше вболівав за «Карпати». Адже «Дніпру» вже нічого у чемпіонаті не потрібно. Все-таки «Карпатам» ці три очки, або навіть очко були більш потрібними, ніж «Дніпру». Мене неприємно здивувало відношення футболістів «Карпат» до гри. Хоча вони й казали у післяматчевих коментарях, що старалися, але я особисто не побачив цих старань. Про що можна говорити, коли, навіть, жовтих карток ніхто не отримав! Не було боротьби та старання. Особливо яскраво це було помітно у першому таймі.

- Останній матч «Карпати» проводили за порожніх трибун. На ваш погляд, таке суворе рішення щодо «Карпат» є справедливим?
- Не беруся судити справедливе чи не справедливе таке рішення. А те, що воно не своєчасне саме для «Карпат» за тієї ситуації, у якій зараз перебуває львівська команда так це точно. Звісно, що це велика втрата для команди та для вболівальників «Карпат». Адже приємно грати за підтримки власних уболівальників. А у Львові вміють вболівати дуже добре. Мені це відомо на власному досвіді ще з тих часів, коли виступав за «Карпати».

galsports.com

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
seira_vs
паляниця не забивав тоді динамо. беньо і гецько
bonatar2010
ми в цьому бронзовому созоні двічі обігрували велике Динамо Лобановського, Палянаця у Львові Києву один з двох голів забив, Ех були Часи!
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ostrig
Паляниця+Гецко в одному чемпі забили 16+16=32 голи! Пам'ятаємо і поважаємо!