Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2019
1

ПФК Александрия осталась без тренера

Андрей Купцов подал в отставку после поражения от «Титана»

Сьогодні, 13 травня о 12:00, в Будинку футболу відбулась зустріч президента ПФК «Олександрія» С.А.Кузьменка та головного тренера А.С.Купцова. Після неї стало відомо, що заяву про відставку головного тренера  ПФК «Олександрія» було прийнято. С.А Кузьменко подякував А.С.Купцову за  плідну працю і наголосив, що обидві сторони залишають  між собою ділові  та людяні  стосунки. Виконувачем обов’язків головного тренера  до кінця сезону ПФК «Олександрія» призначено  В.М.Первака. В свою чергу А.С.Купцов прокоментував своє рішення:

- У весняній частині  першості команда  в деяких матчах демонструє нестабільні результати та незмістовну гру. Перші подумки про відставку з’явились після домашньої поразки від «Буковини», але самі гравці вибачившись, запевняли мене, що надалі будуть намагатись виправити ситуацію. І я їм повірив. Після матчу із «Сталлю» здавалось, що так воно і буде, але вже в наступному матчі проти «Титану»  я не зміг впізнати свою команду. Мені дуже соромно та прикро за те, що відбувалось на полі, тому відразу по закінченню гри мною було прийнято  рішення про відставку.  Я вдячний керівництву клубу за моє життєве і професійне зростання, за ті умови, які були створені для роботи і я впевнений, що незабаром ПФК «Олександрія» зможе досягнути найкращих результатів. Також хочу подякувати вболівальникам, які завжди підтримують  і люблять команду. Хотілось би побажати, щоб в подальшому в Олександрії команда достойно вийшла із цієї ситуації та демонструвала якісну  і результативну гру, приносячи радість та задоволення вболівальникам.

Після цього президент клубу С.А.Кузьменко відправився на базу де провів робочу нараду з тренерським штабом та гравцями ПФК «Олександрія». Зокрема, він наголосив:

- Дуже прикрою є та ситуація, яка наразі відбувається в команді. Такі поразки, особливо  в рідних стінах, для всіх нас  сприймаються дуже боляче. До кінця першості залишилось зіграти 3 матчі, де ми зобов’язані продемонструвати всім олександрійцям, що ми спроможні гідно грати та вигравати і низка неприємних поразок  вдома є прикрим епізодом у великій історії олександрійського футболу. Вибагливий олександрійський вболівальник в кожному матчі чекає яскравої, видовищної гри з позитивним результатом, тому я сподіваюсь, що до кінця сезону  ситуація докорінно зміниться і команда знову буде показувати ту гру, яку ми всі від неї очікуємо.

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил