Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1646
0

КАРБОВСЬКИЙ: «Хороші результати нашого клубу не за горами»

Інтерв’ю з гравцем хмельницького «Спортлідер+» Юрієм КАРБОВСЬКИМ

КАРБОВСЬКИЙ: «Хороші результати нашого клубу не за горами»

Гравець ФК «Спортлідер+» Юрій Карбовський у інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від регулярного чемпіонату Екстра-ліги, а також розповів про свою ігрову кар’єру.

- Юрію, які ваші враження від останнього матчу чемпіонату, в якому «Спортлідер+» помірявся силами із діючим чемпіоном турніру – львівською «Енергією»?
- На цю гру налаштовувались як на останній бій, адже хотіли напередодні старту Кубку Ліги гучно грюкнути дверима, перемігши в рідних стінах діючого чемпіона та володаря Кубку України. Грали з більш іменитим суперником на рівних, однак вирішальними в грі стали дві обрізки, якими сповна скористався Павленко, і видряпав нічию для «Енергії».

- Позаду регулярний чемпіонат Екстра-ліги. Як ти можеш прокоментувати цю частину турнірного шляху стосовно виступів твоєї команди?
- Наша команда грає лише перший сезон на подібному рівні, однак приємно, що ми не стали «хлопчиками для биття», а в кожній грі билися на майданчику до останнього, і були досить непростим суперником для кожного із опонентів хмельничан. Прикро, що не змогли перемогти, однак нічиї в іграх з «Єнакієвцем», «Ураганом», «Локомотивом» та «Енергією» змусили хлопців повірити в себе ще більше, і впевнений, що хороші результати нашого клубу не за горами. А в Кубку Ліги ми зробимо усе, щоб посісти підсумкове п’яте місце.

- Довгий час ти виступав у луганській «ЛТК». Що найбільше запам’яталось під час виступів за «телефоністів»?
- Саме там я розпочинав свою професійну кар’єру. Провів шість довгих сезонів у «ЛТК», і ніколи про це не жалкую. Найбільше згадується матч проти івано-франківського «Урагану» в сезоні 2005/2006. Ми тоді перемогли з рахунком 6:2, а я забив свій дебютний гол у Вищій лізі чемпіонату України.

- Минулий сезон ти провів в складі «Меркурія». Які твої враження від виступів у чернівецькій команді?
- У нас був дуже хороший колектив, який завжди прагнув найвищих турнірних здобутків. Важко працювали і приємно, що змогли здобути золоті медалі чемпіонату України з футзалу у Першій лізі.

- І наостанок, твої побажання вболівальникам клубу…
- Приємно мати таких вболівальників, як наші. Дякую їм за підтримку, а ми будемо робити усе можливе, щоб радувати їх позитивними результатами.

Олександр ТАРАН, www.sportlider.km.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.