Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
25058
92

Президент Карпат набросился на милиционера

Тарас Павлив попал в очередной скандал

Президент Карпат набросился на милиционера

Президент ФК «Карпати» Тарас Павлів відзначив «обливаний понеділок» у центрі Львова з ватагою знахабнілих молодиків.

Вони обливали перехожих водою з відер і при цьому не реагували навіть на зауваження міліціонерів.

Президент «Карпат», схоже, недолюблює і не поважає правоохоронців. Принаймні таке враження склалося з фотографії, що є в розпорядженні «Газети».

До слова, в березні Тарас Павлів став одним із «антигероїв» кримінальної історії з викраденням і вимаганням великої суми грошей. Але тоді президентові «Карпат» вдалося домовитися з потерпілим, тож справу так і не порушили.

Тарас Павлів, нагадаємо, є головою громадської організації «Завжди вірні». Цю організацію створили вболівальники «Карпат». У вересні 2012 року почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський повністю передав управлінські повноваження клубом «Завжди вірним».

Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 92
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ostrig
Президент ФК «Карпати» Тарас Павлів затриманий за рішенням Галицького районного суду і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його затримано у зв’язку з діями на Обливаниий понеділок.
Інформацію про затримання 25-річного львів’янина ZAXID.NETпідтвердила речник ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська.
«Затримали львів’янина 1988 року народження. Вчора Галицький районний суд прийняв рішення накласти на нього адміністративний арешт. Він затриманий на три доби і знаходиться зараз в ізоляторі тимчасового тримання», - повідомила Світлана Добровольська, додаючи, що його затримано за ст. 185 Адміністративного кодексу – «невиконання законних вимог працівників міліції».
Фото Юрка Дячишина.
За її словами, правоохоронці склали адміністративний протокол 6 травня, на Обливаний понеділок. «Його попереджали, просили перестати, не чинити хуліганські дії. Він не виконував вимоги», - уточнила речник ГУ МВС у Львівській області.
Про те, що йдеться саме про президента ФК «Карпати», стало відомо із джерел. Світлана Добровольська цю інформацію не спростувала і не підтвердила.
6 травня, на Обливаний понеділок, фотокореспонденти зафіксували Тараса Павліва під час конфлікту з правоохоронцем.
Зазначимо, що на даний момент із президентом ФК «Карпати» немає зв’язку.
ostrig
Малого він в мусара забирав , ага... напад на співробітника правоохоронних органів при виконанні ним службових обов'язків по недопущенню хуліганства. Ось як це називається. Щось не згадують журналісти про нього, як він , наприклад, може дерево посадив, чи сиротинець відвідав. Випадково проходив, дитину з лап озвірілого мента врятував, Робін Гуд - х...вий. Ви подивіться на фоторепортажі, як ті малолітки стареньких обливали, що з церкви вийшли, чи дівчатам спідниці задирали і мочили все підряд.
lemonst
як можна було таку куйню написати, він малого в мусара забирав, а тут так перекрутили шо ппц, шей пишуть тут далбайоби не знаючи ситуації, вірять кожну слову конченої преми!!!
lemonst
Тарас Гладіатор
Урок для молодих журналістів!
Як за пару хвилин можна написати безпонтову статтю, яку ніхто ніколи б не прочитав, зробити хітом соціальних мереж!
Умудритись грубо збрехати стільки разів в тексті, який включає в себе всього лише близько вісімдесяти слів – треба бути дуже талановитим.
По-перше, я не президент «Карпат». По-друге, я ніколи ні з яким потерпілим не домовлявся. По-третє, в центрі в понеділок я був хвилин 10-15, коли, проходивши від Данила до площі Ринок, побачив як малі обіймали міліціонерів, після чого міліціонер вибрав собі найменшого з них і догнав його! Якого мені й вдалось забрати. Чесно кажучи, я не думаю, що це якийсь смертельний гріх! А до тих дебілів, які роздягали дітей і били старших людей я взагалі ніякого відношення не маю! Перестаньте «годувати» жовту пресу, здіймаючи ажіотаж навколо таких безглуздих статей.
S_L_B
Ах, ну так. Зараз кожного другого запитай - галочку не ставив. Небось на Тягнибока чекав, бідолахи.
Ніхто на особистості не переходить і особисто нікого ця кричалка не стосується. Скажемо так, стосується всіх, хто галочку поставив, як ти кажеш. А таких у східно-південній частині країни близько 90%. Тому кричадка і направлена саме в цю частину України. І кожен хай собі скаже, чому віддав голос за під...са.
Фокс
Завжди дибільні
StSan
Щось у Карпатах забагато бидлоти. Що керування клубом, що фан-клубом...
Невже місто ніяк не може вплинути на це?
Адже вболіваємо ми - Львяни, а гравці грають для нас. Було би логічно, що і впливати ми би могли на ситуацію.
van_van_van
Спорт не уа - де ви такі новини знаходите ))))))))
ostrig
Це нещастячко Павлів - закомплексований пацан (згадайте - "купіть Гладіку велосипед"). Його комплекси - реалізуються через командування підлітками-малолітками, періоду статевого дозрівання. Спокійно можна на 15 діб закрити. А то носяться з цим Тарасиком, як з писаною торбою. І влада винна - завести на пл. Ринок в понеділок кількох беркутівців, і проблеми не виникло. А так - маємо, те що маємо - комусь настрій зіпсували, комусь - мобільний телефон намочили. От через таку бидлоту і не хочеться з сином 5-річним на стадіон ходити. Бо 10-20 малоліток - заб'ють любого фізично розвиненого мужчину.
zelovek
А де ВІДРА на ФОТО - а чем обливали....
fan_ukraine
клоун
mazzai
Ты прав, футбольный клуб Карпаты все меньше имеет отношения к спорту
petjapupkin2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
уух (праскурафф)
Президент «Карпат», схоже, недолюблює і не поважає правоохоронців
=================================================================
не він один такий.
наших, вибачаюсь на слові, "правоохранітєлей" не любить та не поважає переважна більшість населення
чи ні, чи може тут є такі, хто "души в ніх нє чяєт" ?
poland2012
та да Даньбасс уже везде
klavier_spieler
і взагалі спорт.юа перетворився в жовтий ресурс. яке значення має ця "новина" до спорту?
klavier_spieler
іди дрочи на свого гаранта
Xian
Фашисты уже считают, что им всё можно... Противно смотреть на этих распоясавшихся дикарей, которые проникли во все фан-движения.
sportxxi
Кто-то еще уверен в том, что его клуб белый и пушистый, а все остальные - обитель зла?