Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 мая 2013, 09:39
1214
1

Иван МИЛОШЕВИЧ: «Ошибаются все молодые вратари»

Игрок «Карпат» поделился впечатлениями о матче с ужгородской «Говерлой»

| Обновлено 04 мая 2013, 09:39
1214
1
Иван МИЛОШЕВИЧ: «Ошибаются все молодые вратари»
Иван Милошевич

Після матчу в Ужгороді центральний захисник «левів» знайшов в собі сили, аби розповісти офіційному сайту клубу про програне дербі.

– Ми програли. Це дуже прикро, зараз в усіх жахливий настрій. До перерви все було дуже спокійно, ми вигравали. Десь знали, що з початком другого тайму суперник піде вперед, так і сталося. Ми пропустили через нашу помилку, і це десь змінило гру. «Говерла» забила і другий гол. Ми дуже старалися вирівняти ситуацію, до кінця матчу кинули всі сили на атаку, але моментів так і не мали...

– Іване, ну нехай вже з тими помилками. Ти ж досвідчений гравець, вже стільки років граєш за «Карпати». Ну бувало ж раніше, що пропускали «Карпати» гол, але якось очі на це закривали, продовжували грати в свій футбол. А зараз один гол пропустили і вже руки опускаються...
– Так, я розумію все. Але заперечу – ми рук не опускаємо. Просто в такому стані зараз наша команда. Ми дуже мало виграємо. Пропущені голи дуже негативно на команду впливають, ми погано почуваємося.

– Романа підтримуєте?
– Всі помиляються. Так, були помилки, але він молодий воротар і ми йому довіряємо. Усі воротарі, які починають свій футбольний шлях, помиляються. Без цього не буває. Треба ці помилки забути і їх не повторювати.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lev
воротнік БОВДУР!