Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 апреля 2013, 08:21
808
0

Максим СТАРЦЕВ: «Думал, что пенальти пробьет Жуниор»

Голкипер Волыни поделился впечатлениями о матче с запорожским «Металлургом»

| Обновлено 29 апреля 2013, 08:21
808
0
Максим СТАРЦЕВ: «Думал, что пенальти пробьет Жуниор»
Максим Старцев

- Ми налаштовувалися на важкий матч, бо знали, що «Металург» гратиме без зайвого психологічного навантаження. Їм особливо не був потрібний результат, грали за преміальні і за очки. А нам відступати було нікуди. Питання №1 було виграти, бо конкуренти в турнірній таблиці наблизилися до нас, а в чемпіонаті залишилося небагато матчів, де можна вирішити турнірні питання. Але мушу визнати, що запоріжці створили більше суто гольових моментів.

- Чи довго звикала команда до нової тактичної схеми?
- Незвично трохи було. В Анатолія Павловича (Пісковця – fcvolyn.net) власне бачення гри, тактики. У нас було небагато часу, щоб щось нове награти. Але всі старалися. З чистого листа щось важко швидко нове награти. У нас, крім того, знову були нові хлопці в складі. Так вже повелося в цьому році що стабільним складом зіграти не можемо… Ротація триває… Ми не програли боротьбу ,але дуже важко даються гольові моменти. Відтак забиваємо або зі стандратів або після якихось грубих помилок суперника… І це у нас проблема найбільша, якщо стосується гри.

- Розкажи про епізод із пенальті…
- Я думав спочатку, що Жуніор битиме, він у них штатний пенальтист, тим більше, що перед ударом він з Рудикою про щось радився. Я згадував, як Жуніор пробиває зазвичай – ми з ним у «Таврії» після тренувань залишалися відпрацьовувати удари. А про Рудику… Я дивився на його обличчя перед ударом, не стільки вгадував, скільки передбачував куди він битиме. Подумав, що він правий кут обере, а він вдарив на силу і трохи правіше. Вдалося відбити ногою.

ФК «Волинь»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.