Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 апреля 2013, 15:58
952
0

Юрий БАКАЛОВ: «Ситуация в Арсенале не катастрофическая»

Наставник «канониров» поделился ожиданиями от поединка со львовскими «Карпатами»

| Обновлено 20 апреля 2013, 15:58
952
0
Юрий БАКАЛОВ: «Ситуация в Арсенале не катастрофическая»
Юрий Бакалов

Як і «Карпати», київський «Арсенал» вибув з розіграшу Кубка України. У рідних стінах каноніри не змогли переграти одеський «Чорноморець». Тож на підопічних Юрія Бакалова чекає лише чемпіонат, в якому треба буде боротися за виживання, адже ситуація в «Арсенала» якщо не критична, то загрозлива. Детальніше про стан справ в команді нашого понеділкового суперника, Інформаційному центру «зелено-білих» розповів Юрій Бакалов.

– Пане Юрію, як ви оціните труднощі, що переслідують «Арсенал»?
– Не став би це робити, використовуючи шкали. Можу сказати, що ситуація у нас не катастрофічна, бо ми пережили цю зиму, а це був дуже важкий час. Хоча, також не скажу, що ситуація кардинально покращилася. Але потрохи у нас нормалізується режим, умови, тренування та відновлення – все на доброму рівні. Щодо глобальнішої ситуації в клубі мені говорити важко, все ж це більше до нашого керівництва. Я тренер і відповідаю за результат, матчі та тренування.

– Як справи з мотиваційною складовою у ваших гравців?
– Тут проблем нема. Як я вже казав, ми пережили досить важкий період, хлопці про це знають. Я їм дякую за роботу, за тренування. До ігрових якостей у мене нема до них претензій. Вони професіонали і до своїх обов’язків ставляться відповідно. Може не все виходить під час матчів. Але ми терпимо, розуміємо, виправляємо все разом.

– У «Карпатах» з перших хвилин переважно грав Ткачук, а Мартинюк виходив на заміну. В «Арсеналі» все змінилося...
– Тут важко відповісти однозначно. Одні люди швидко вливаються, розуміють наші вимоги, підходять під тактичні схеми. Хтось повільніше вливається, але у мене нема до хлопців претензій. Вони обоє гравці хорошого рівня. В обох є мотивація, бо досить довго були без практики. Просто ми тактику підбираємо під суперника, от у цьому плані Ярік більш переконливий. Але й Андрій не слабкий. У цього буде шанс себе проявити, не сумнівайтеся.

– У понеділок відбудеться матч проти «Карпат»...
– «Карпати» – суперник хорошого рівня. Останні матчі чемпіонату це довели. Правда, несподівана ситуація трапилася з ними в Донецьку, у матчі проти «Металурга», але це футбол, тут різне буває. Може в команди гра не скластися. Але в «Карпат» є дуже хороший тренер, а сама гра мені імпонує.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.