Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 апреля 2013, 13:29
1162
4

Работникам запорожского Металлурга не платят с октября

Зато футболисты и функционеры клуба получают зарплату в полном объеме

| Обновлено 18 апреля 2013, 13:29
1162
4
Работникам запорожского Металлурга не платят с октября

КОРОТЕНЬКИЙ ВСТУП

Якихось півтора місяця тому, на початку березня, перед відновленням змагань у ПЛ, наша газета надрукувала інтерв’ю з правим оборонцем запорізького «Металурга» Євгеном Опанасенком, де той, з-поміж інших даних, чесно повідомив, що в його ФК оплачують працю не всіх працівників: мовляв, футболістам та тренерському штабу зарплатню нараховують регулярно й у повному обсязі, натомість інших робітників клубної структури відверто «ображають», відтак ці люди не тримали грошей із листопада.

ДО СТАНУ СПРАВ

Минулого четверга нам на редакційну пошту надійшов лист, який підтверджує, що з того часу ситуація в Запоріжжі змінилася лише на гірше: кільканадцять працівників ФК «Металург» написали офіційну заяву на адресу свого ж керівництва, яка більше схожа на стогін чи крик відчаю, бо, як повідомляють ці люди (20 чи 21 підписант — складно точно встановити), востаннє їхню чесну працю оплатили в жовтні 2012-го…

Не зумівши зв’язатись із клубними босами, нам усе ж довелося поспілкуватися з відповідальним працівником запорізького клубу: він присутній у тому списку, але підпису свого не поставив. На наш запит він відповів так: «Оперативно працюєте: як ви зуміли так швидко отримати ті папери?.. Я не підписався, бо це було би неправильно: мені справно, означеної дати, приходять кошти на спеціально видану картку, — то на що я можу скаржитися?».

Наступним же нашим співбесідником став інший працівник «Металурга», котрий був вельми відвертим і жорстким у поясненні того, що там коїться: «Не сплачують лише пішакам, людям, од яких не дуже багато залежить. Усі «важковаговики» проблем не знають»…

Ярослав ОЛЕКСАНДРОВ, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wypik_mz
Если за три года не стану миллиардером, то похоже уже будет нечего покупать - команду развалят под ноль
makas11
опа стадион готовится к реприватизации)))
diogendog
Не понимаю, что тут смешного? Безобразие. Скорее всего хозяева ждут, когда работники уволятся по собственному, что бы не выплачивать выходного пособия при сокращении. Суд? До суда ещё необходимо дожить.
ovosch-12
«Не сплачують лише пішакам, людям, од яких не дуже багато залежить. Усі «важковаговики» проблем не знають»… 24 матча, 5 очков, 6 забитых мячей.... Таки да, ВАЖКОВАГОВЫКИ !!!!