Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 апреля 2013, 10:48
1725
0

Сергей ПУЧКОВ: «Деньги от футболистов никуда не денутся»

Известный специалист поделился ожиданиями от матчей 1/4 финала Кубка Украины

| Обновлено 17 апреля 2013, 10:48
1725
0
Сергей ПУЧКОВ: «Деньги от футболистов никуда не денутся»
Сергей Пучков

— У кожній парі чвертьфіналістів є клуб, що переживає не найкращі часи у фінансово-організаційній площині. Тим не менш, у всіх восьми ФК (зокрема, й у «Севастополі») зібрані виконавці рівня прем’єр-ліги, котрі мають доводити свій особистий рівень і статус саме в таких поєдинках, а дехто, попри всі негаразди, має зрозуміти, що в житті існують моменти, коли потрібно просто перетерпіти проблеми.

«Севастополь» — «Таврія». У цьому протистоянні визначальною буде тактична дуель тренерів. Ситуація така: «Таврії» просто нікуди подітися, якщо команда все ще хоче до Ліги Європи. Відомо, що в чемпіонаті у сімферопольців справи погані, тому особливі сподівання клуб покладатиме на Кубок. «Севастополь» же, попри свій першоліговий статус, навряд чи поступається у чомусь супернику за підбором гравців. Для підопічних Олега Кононова це буде прекрасна перевірка — треба доводити свої прем’єр-лігові амбіції в таких матчах. На боці господарів буде шалена підтримка вболівальників. Це той випадок, коли фанатський фактор є дуже важливим, а не умовним.

«Волинь» — «Дніпро». Недавно Володимир Польовий в інтерв’ю вашому виданню сказав, що виконавців, яким не платять зарплатню, нереально змусити грати у футбол. Так ось: у «Таврії» 2010-го, напередодні виїзного півфінального матчу проти першолігової «Волині», була більша затримка по зарплатні, ніж нині у лучан — 3 місяці. Тому я не погоджуюся з Польовим. Футболісти мають залишатися професіоналами, а гроші від них нікуди не дінуться, адже в усіх є контракти, які захищають їхні інтереси, тож рано чи пізно свої кошти точно отримають, а нині треба постаратися реабілітуватися перед уболівальниками за всі невдачі у чемпіонаті.

«Шахтар» — «Карпати». Поєдинок, у якому не слід чекати на сенсацію. По-перше, «Карпати» нині мають інші пріоритети — для них головне зберегти прописку в прем’єр-лізі. По-друге, навіть якщо уявити неоптимальний склад «Шахтаря», все ж назвати його «другим» не повертається язик, адже в обоймі Мірчі Луческу 22–25 рівноцінних виконавців, між якими відбувається ротація, залежно від форми. Тому й у цьому контексті гостям не слід чекати на додатковий плюс.

«Арсенал» — «Чорноморець». Гадаю, одеситам за останній час видали надто багато компліментів. Зважаючи на останні їхні невдачі, очікую, що команда перебуватиме не в найкращому психологічному стані. Проблеми ж «Арсеналу» зрозумілі — футболісти не пройшли належної підготовки, а головний їхній біль — незіграність.

«Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 49
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.