Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 апреля 2013, 17:50
1401
2

Украинские тренеры прошли обучение в Болгарии

В Софии прошел семинар УЕФА по программе «Тренерское обучение»

| Обновлено 16 апреля 2013, 17:50
1401
2
Украинские тренеры прошли обучение в Болгарии

З 8 по 11 квітня у Софії проходив семінар УЄФА за програмою «Тренерське навчання», у програмі якого прийняли участь представники національних асоціацій України, Англії та Гібралтару. Вітчизняну Федерацію футболу  представляли Валерій Шамардін, Віктор Догадайло, Анатолій Бузнік, Сергій Морозов, В’ячеслав Грозний та інші фахівці.

Заняття відкрив директор Болгарської школи футбольних тренерів − професор  Лачезар Дімітров, котрий розповів учасникам про специфіку та особливості тренерського навчання в Болгарії.
 
Крім того, в навчальному курсі семінару були презентації національних асоціацій-учасників, теоретичні та практичні заняття.
 
На основі теоретичного курсу по ліцензії А УЄФА, заступник директора Болгарської школи футбольних тренерів Юрій Ніколов розповів про характерні особливості гольових атак у Лізі чемпіонів сезону 2011/2012 рр., а також презентував слухачам Концепцію Болгарського футбольного союзу щодо розвитку юних футболістів. Беручи за основу курс по ліцензії В УЄФА, головний тренер молодіжної збірної Болгарії Михайло Мааданський презентував принципи та правила зонної гри, а професор Сімеон Стоянов − критерії  відбору талановитих гравців. Крім того,  на основі курсу ліцензії PRO УЄФА були представлені тактичні схеми в захисті та атаці.
 
Практичні заняття відбувалися на базі юнацької збірної Болгарії U18 під керівництвом головного тренера Олександра Дімітрова.

ФФУ
УЕФА
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
trophim
а где же шевченко??..
он жеж тоже собирался получать лицензию?