Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1741
0

Абориген виграв 3XL Cup

В Луцьку відбувся футзальний турнір серед спортсменів-аматорів вагою понад 100 кілограмів

Абориген виграв 3XL Cup

Більше однієї тонни на футзальному майданчику одночасно. Два дні така маса тиснула на підлогу спортивного комлексу «Арена Спорт». Спортивних важковиків на перший в Україні турнір «3XL Cup» серед спортсменів-аматорів вагою понад 100 кілограмів зібрала Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області. На запрошення організаторів відгукнулися сім колективів, які в одне коло визначали, хто ж з них найкращий.

Гравці вагою від центнеру до 136,2 кілограмів (найважчим учасником став відомий екс-футболіст, а нині тренер воротарів ФК «Волинь» Павло Блажаєв) зійшлися у зовсім нежартівливих протистояннях турніру. Інтрига в боротьбі за нагороди трималася до останнього матчу, адже ціна перемоги була дуже вагомою. За підсумками першого ігрового дня одразу три колективи мали в своєму активі по сім очок. Але вже у неділю ситуація в турінірній таблиці кардинально змінилася. Дехто не витримав навантаження суботніх ігор, а дехто навпаки зумів зберегти себе для вирішальних двобоїв. Зрештою, чемпоніство в переодостанньому турі оформив колектив «Абориген». Для цього їм треба було обіграти «Зубрів». І з завданням, яке було поставлено керівництвом клубу на чолі з Віктором Чорнухою, хлопці впоралися – 7:0.

А ось боротьба за друге та трете місця тривала ще й в останньому турі. Колектив торгівельної мережі «ПАККО» не залишив шансів представникам народного пивного клубу «Майдан» (6:0) і зробив вагому заявку на срібні медалі. Але втрутитися у боротьбу могли «Адреналін» та «Саломани». Їхній двобій завершився на користь «адреналінівців» 6:1 і усі залишилися чекати на вирішальну гру, в якій ковельський «Автомобіліст» мав здобути друге чи трете місце. Але іншої думки були «Зубри», які підійшли виважено до цієї гри і дали справжній бій гостям зі столиці волинських залізничників. Поразка 1:6 відкинула «автомобілістів» у підсумку на шосте місце, а «Зубри» стали бронзовими призерами, пропустивши вперед «Аборигенів» та володарів срібних нагород «ПАККО».

Церемонія нагородження була досить незвичною, як для спортивних змагань. Усі чекали на головний вердикт організаторів – хто ж найважча команда турніру. Зазначимо, що для підведення підсумків в цьому заліку (до речі, до складу комісії зі зважування входив батько гравця збірної України та мюнхенської «Баварії» Анатолія Тимощука Олександр Іванович) враховувалася вага п’ятьох найважчих гравців в кожному колективі. І ось тут перемогу здобула команда «Зубри», в якій загальна вага першої п’ятірки склала 563,9 кілограмів, за що «біло-зелені» й отримали спеціальну відзнаку від оргкомітету.

А після цього в оваціях іскупали трійку призерів турніру. Бронзові «Зубри», срібне «ПАККО» та золотий «Абориген» отримали ексклюзивні нагороди від благодійного фонду народного депутата України Ігоря Палиці «Новий Луцьк», спеціальні подарунки від мережі піццерій «Дядя Pizza», торгової марки «Хороший Смак» та Спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті».

Як зазначили учасники турніру, свято «важкого» футзалу вдалося на усі 100 відсотків. Усі чекають на продовження і збільшення масштабів змагання до національного і, навіть, міжнародного рівня. Далі буде, наголосили організатори.

АМФУ

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Срна признался, почему Шахтер не назначит тренером Григорчука или Вернидуба
Футбол | 26 апреля 2024, 23:52 9
Срна признался, почему Шахтер не назначит тренером Григорчука или Вернидуба

Дарио считает, что в Украине сложно найти коуча под «шахтерский футбол»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.