Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 апреля 2013, 17:46
1956
5

Олег КРАСНОПЕРОВ: «Рад, что попадаю в стартовый состав»

Полузащитник «Металлиста» дал интервью перед матчем с «Ворсклой»

| Обновлено 10 апреля 2013, 17:46
1956
5
Олег КРАСНОПЕРОВ: «Рад, что попадаю в стартовый состав»

— Чи можете порівняти «Волинь» із іншими суперниками, з якими грали після зими: донецьким «Металургом», «Арсеналом», «Говерлою», «Кривбасом»? Із ким було найскладніше?
— Порівнювати ці команди складно, але щодо «Волині», то можу поділитися ще свіжими емоціями: це команда, вкомплектована високими потужними виконавцями, з якими складно боротися на «другому поверсі». Лучани швидко повертаються з нападу в захист і доволі грамотно обороняються, тому суперника назвав би передусім незручним. Насправді, в суботу нам було дуже складно.

— Вилучення Соси, на ваш погляд, справедливе?
— Гадаю, епізод із другою жовтою краткою аргентинцю не вимагав такого покарання. Арбітру варто було обмежитися усним зауваженням.

— Мирон Маркевич незадоволений якістю гри, відзначивши, що команда не може повернутися на свій осінній рівень. Згодні, що «Металіст» хоча й здобуває очки, але якість гри залишає бажати кращого?
— Так, тим паче, якщо це говорить тренер. Адже він, як ніхто, знає справжні можливості виконавців і, мабуть, усвідомлює, що ми можемо діяти краще. У принципі, так воно і є. Що не вдається реалізувати на полі із задуманого наставником? Точно судити не берусь, мабуть, впливають чимало чинників. Але голов­ним, певне, є острах помилитися, адже в такому випадку можна втратити друге місце в чемпіонаті. Ось ця шалена відповідальність за результат дещо тисне на нас.

— Після переходу до «Металіста» ви зіграли в чемпіонаті в усіх п’яти матчах команди, чотири рази вийшовши у стартовому складі. Чи прогнозували отримати статус незмінного, переїхавши до Харкова?
— Ну, такого свого статусу наразі не відчуваю. А те, що виходжу повсякчас на поле у стартовій одинадцятці, безсумнівно, дуже мене втішає, я радий. Залишається лише працювати над собою й надалі, доводячи право грати регулярно.

— У перерві поєдинку з «Кривбасом» Мирон Маркевич замінив вас. Чи почули відтак претензії на свою адресу?
— Ні, такої розмови не було.

— Наступний матч «Металіст» проведе в Полтаві…
— Чи маю особливі почуття з цього приводу? Звичайно, Полтава в моєму житті завжди буде особливим містом, в якому грати вдвічі приємніше. Але нині я футболіст іншого клубу, тому всі налаштовуємося на серйозний бій, отож їдемо перемагати «Ворсклу»!

— У контексті боротьби за друге місце результат матчу «Динамо» — «Шахтар» вас порадував?
— Так, я дивився цей матч, переживав, уболівав за «Шахтар». Зважаючи на втрату очок киянами, звичайно ж, залишився задоволеним, але водночас мушу зазначити дві речі: по-перше, «Динамо» — дуже сильна команда. По-друге, найважливіші поєдинки «Металіста» все ще попереду, зокрема проти столичної команди/

Анатолій ВОЛКОВ, «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vladblaugranas
Правда, якби не було ліміту, грав би Чако Торрес
pavekov
Работяга. Он действительно нужен Металлисту.
babanapadnik_zKieva
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
cucumber
Да.. стал игроком основы. Мои поздравления, Олегу! Так держать.
alexmshch
Красноперов неплохо влился в команду.