Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
6050
7

Украинские атаманы готовы к бою с итальянцами + ФОТО

Отечественные боксеры провели открытую тренировку накануне отъезда в Италию

Украинские атаманы готовы к бою с итальянцами + ФОТО

«Позитивно налаштовані на бій з італійцями. Багато вже досвіду, всі боксери високої кваліфікації. Всі завжди прагнуть перемоги, але перемагає найсильніший. Дуже хочеться пройти у фінал. Всі ми бажаємо цього: і боксери, і тренерський склад. Я проходжу гарну підготовку до майбутнього двобою, в спарингах мені часто протистоїть Чемпіон - Василь Ломаченко. Мені цікаво з ним тренуватись. У спарингах ми обидва почерпуємо щось нове для себе та здобуваємо досвід», - прокоментував Денис Берінчик.

«Починаються принципові зустрічі, півфінал все ж таки. Я налаштований на бороьбу. Виступ у WSB для мене не став несподіванкою, так як Іван Голуб травмувався, а я в цей час тренувався і був у гарній формі. Суперника свого знаю. Це ірландець, проти нього боксував Дмитро Митрофанов в Італії та переміг. Після тренування планую поспілкуватись з Дмитром Митрофановим, щодо стратегії боксування та слабких місць мого суперника», - сказав Євген Барабанов.

«Фізичний стан спортсменів на сьогоднішній день відмінний. Після пройденних боїв, хлопці зараз знаходяться на піку своєї форми. Дуже багато досвіду здобули із різними по класу суперниками. Зараз ми вийшли на фінішну пряму, де залишились найсильніші та найстійкіші суперники: казахи, італійці, мексиканці. Італійці були переможцями у Всесвітній серії боксу. Попереду дві зустрічі, одна - в Італіїї, друга - вдома. Звичайно, складніше буде боксувати в Італії, - відмітив тренер команди Михайло Мельник.

Пряма трансляція матчу півфіналу Всесвітньої серії боксу «Українські отамани» - Italia Thunder відбудеться 12 квітня на телеканалі «2+2» о 22:00! Студія «Королів рингу» стартує о 21:15! А 19 квітня відбудеться пряма трансляція матчу-відповіді у Києві о 20:00! Вболіваємо за наших!









Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sergiu8
Беринчик ПРОИГРАЛ, уже горим 3-0(((
Счет по Чесноку!
mihail.revenko
За Усика не переживаю в принципе, мне даже кажется что Саша переростка этого положит раньше! Да и Деня Беринчик думаю может и не без проблем но победит, если судьи будут не с закрытыми глазами!... Ну а дальше, просто пацанам желаю удачи!
mr.Holms
Надеюсь с макаронниками проблем не будет. Главное чтобы судейство было более-менее объективным.
Удачи отаманам!
Владислав
Ну, мужики! С Богом!
Sir_Serg
Вася скоро будет играющим тренером для ребят.
Ну а 2+2 удивил, неужто прямую (!) трансляцию поединков покажут?